SVE JE PODREĐENO SAMO JEDNOM CILJU: Novi potpis u Banji Koviljači - Gučevo 1929 neće strepeti za opstanak!

Autor:

Sport

27.01.2023

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Banji Koviljači tokom zime uveliko se radi na jačanju igračkog kadra koji će klubu obezbediti ostvarenje primarnih ciljeva.

SVE JE PODREĐENO SAMO JEDNOM CILJU: Novi potpis u Banji Koviljači - Gučevo 1929 neće strepeti za opstanak!

Foto: FK Gučevo 1929 Banja Koviljača

Fudbaleri Gučeva 1929 iz Banje Koviljače već tri sezone u kontinuitetu takmiče se u okviru Mačvanske okružne lige, a kako bi egzistiranje u navedenog rangu takmičenja nastavili i ubuduće, neophodni su im znatno bolji rezultati u odnosu na one koje su ostvarili tokom prethodne jeseni.

 

Prvi deo šampionata fudbaleri iz Banje Koviljače okončali su na 12. poziciji sa skorom od pet pobeda, tri remija i sedam poraza i trenutno imaju samo bod više u odnosu na ekipu Rudara iz Brasine koja se nalazi u zoni ispadanja.

Kako bi što spremnije započeli nastavak takmičenja, klub je već angažovao nekolicinu novajlija. Dres Gučeva 1929 poneće Miloš Spasenović, Ivan Manojlović, Dejan Nenadović i golman Nikola Anđelković, a sada je u Banju Koviljaču stiglo i peto zimsko pojačanje.

U pitanju je Lozničanin Nenad Milovanović dvadesetpetogodišnji fudbaler koji igra na poziciji desnog krila, a može uspešno odgovoriti i zadacima na suprotnoj strani terena. 

Tokom dosadašnje karijere Milovanović je nastupao za Loznicu, Bežaniju, Rađevac i Radnički Klupci.

Foto: FK Gučevo 1929 Banja Koviljača

U Banji Koviljači se nadaju opstanku

 

Kako su nam iz rukovodstva kluba istakli, ovim potpisom, prelazni rok za ekipu iz Banje Koviljače nije okončan. U narednom periodu mogu se očekivati još dva, tri nova pojačanja od kojih se očekuje da će pomoći klubu u očuvanju statusa mačvanskog okružnog ligaša.

Istovremeno treba napomenuti da će zimske pripreme ekipa Gučeva 1929 započeti u nedelju 29. januara, a prvo okupljanje zakazano je za 12.30 časova.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading