TRANSFER BOMBASTIČNIH RAZMERA: Lider sa iskusnim fudbalerom ulazi u nastavak borbe za prvu poziciju!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.01.2023

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija bombastičnih pojačanja je nastavljena.

TRANSFER BOMBASTIČNIH RAZMERA: Lider sa iskusnim fudbalerom ulazi u nastavak borbe za prvu poziciju!

Foto: Starsport

Srpska liga Zapad tokom predstojećeg proleća biće u epicentru srpskih fudbalskih zbivanja. Veliki broj sjajnih fudbalera tokom zimske pauze stigao je u vodeće klubove ovog ranga takmičenja, što samo dovodi do zaključka da će borba za plasman u viši rang, Prvu ligu Srbije, biti više nego zanimljiva.

 

Rukovodstvo pribojskog FAP-a prednjačilo je sa pojačanjima, čime je klub iz grada sa obala Lima ušao u krug najvećih favorita, ali čini se da i aktuelni lider, ekipa Smedereva 1924, ne gleda pasivno na aktuelni prelazni rok.

Dres "oklopnika" već su poneli Nenad Sević koji je stigao iz redova ubskog Jedinstva, kao i krilni napadač Filip Ilić iz Borca iz Šajkaša, a Smederevci su sada u svoje redove doveli i igrača bogatog internacionalnog isksutva koji je prethodnu jesen proveo u superligaškoj konkurenciji.

Mile Savković, tridesetogodišnje levo krilo, koje može odgovoriti većini zadataka u ofanzivnom delu ekipe, novi je član Fudbalskog kluba Smederevo 1924.

Rođeni Zrenjaninac karijeru je započeo u ekipi BSK Borče, a zatim je nosio dres Jagodine i subotičkog Spartaka iz kojeg je leta 2018. godine otišao u Poljsku gde je nastupao za ekipu Jegalonije. U redovina kluba iz Bjalistoka zadržao se godinu i po dana, nakon čega sledi povratak u Suboticu, a prethodnih godinu dana je proveo u novosadskoj Mladosti GAT.

Foto: FK Smederevo 1924

Mile Savković na predstavljanju u novom klubu

 

Tokom prethodne jeseni u elitnom rangu srpskog fudbala zabeležio je tri nastupa u dresu kluba iz "srpske Atine".

Smederevski fudbaleri trenutno se pripremaju u svom gradu, a već je poznato da će najvažniji deo priprema obaviti u Severnoj Makedoniji. Ekspedicija "oklopnika" 5. februara seli se na Ohrid gde će se obaviti brušenje forme pred nastavak šampionata.

Podsetičemo samo da će ekipa Smedereva 1924 na startu prolećnog dela šampionata gostovati u Bajinoj Bašti gde će odmeriti snage sa ekipom Sloge. Prvi ovosezonski duel dve ekipe Smederevci su rešili u svoju korist rezultatom 1:0.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading