VREMENSKI USLOVI SU BILI NEPREMOSTIVA PREPREKA: Crveno-beli u nastavak priprema ulaze bez unapred planiranog susreta!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.01.2023

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zima je ipak pokazala zube.

VREMENSKI USLOVI SU BILI NEPREMOSTIVA PREPREKA: Crveno-beli u nastavak priprema ulaze bez unapred planiranog susreta!

Foto: FK Jedinstvo Ub

Fudbaleri ubskog Jedinstva privode kraju prvu fazu priprema i spremaju se za put u toplije krajeve gde će se obaviti brušenje forme pred start takmičenja u okviru Prve lige Srbije.

 

Ekspedicija Ubljanja u ponedeljak 30. januara kreće put turske Antalije, a u cilju provere onoga što je urađeno tokom dosadašnjih priprema, ekipa Jedinstva je danas (subota, 28. januar) trebala da odigra kontrolni susret sa članom beogradska grupe srpskoligaškog karavana, ekipom Prve Iskre iz Bariča.

Navedeni susret trebao je da se odigra na igralištu Sportskog centra "Matić" na Ubu sa početkom od 13 časova, ali usled nepovoljnih vremenskih uslova i obilnog snega, meč je otkazan.

Time će crveno-beli otputovati u Tursku bez ranije planirane provere, ali će tokom dvonedeljnog boravka u Antaliji odigrati četiri susreta, a o navedenim mečevima klub će javnost blagovremeno informisati.

Foto: FK Jedinstvo Ub

Sneg je ipak imao drugačije planove za današnji dan

 

Da podsetimo, tokom prethodnih dana rukovodstvo prvoligaša sa Uba obelodanilo je da su novi članovi kluba postali Danilo Miladinović, Dejan Milićević, Branko Riznić i Stefan Krtolica, a istovremeno je produžena saradnja sa golgeterom ekipe Kvaku Karikarijem.

Ubljani su prvi deo šampionata okončali na desetoj poziciji prvoligaškog karavana, a kako se može čuti iz izvora bliskih klubu ciljevi vezani a predstojeće proleće, vezani su za plasman u plej-of fazu takmičenja što bi trebalo da bude samo uvod u ono što se očekuje za narednu sezonu, kada će crveno-beli pokušati da dođu i do pozicije koja vodi u elitu srpskog klupskog fudbala.

Premijerni prolećni susret Jedinstvo sa Uba će odigrati na svom stadionu "Dragan Džajić", a protivnik je ekipa Zlatibora iz Čajetine. Prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je podelom bodova rezultatom 0:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading