"TRAKTORISTI" NA AFRIČKI POGON: Mladi Nigerijac parafirao novi ugovor!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.01.2023

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novobeogradski prvoligaš planski radi.

"TRAKTORISTI" NA AFRIČKI POGON: Mladi Nigerijac parafirao novi ugovor!

Foto: FK IMT

Ekipa IMT-a suvereno je stigla do liderske pozicije u prvom delu šampionata Prve lige Srbije. "Traktoristi" su jesen okončali sa šest bodova prednosti u odnosu na najbliže rivale RFK Grafičar i pančevački Železničar, a svi u novobeogradskom klubu se nadaju da če predstojeće proleće doneti istorijsko ostvarenje, plasman u elitni rang srpskog klupskog fudbala.

 

Kako bi se navedeno i ostvarilo, rukovodstvo IMT-a već je produžilo ugovor sa Vladimirom Radočajem, a zatim je predstavljeno i prvo zimsko pojačanje. Novi član IMT-a postao je Milan Delević doskorašnji fudbaler superligaša iz Lazarevca, ekipe Kolubare.

Ovoga puta rukovodstvo "traktorista" se odlučilo da produži ugovog sa mladim napadačem Šedrakom Čarlsom. Devetnaestogodišnji Nigerijac prethodne zime stigao je u redove novobeogradskog kluba, a tokom prethodne jeseni nastupao je i za omladinski tim, dok je u seniorskom sastavu IMT-a zabeležio sedam nastupa i ukupno je proveo 350 minuta na prvoligaškim terenima.

Treba napomenuti da je svoju najbolju partiju tokom prvog dela šampionata pružio u okviru Omladinske lige Srbije, kada je u duelu protiv Čukaričkog četiri puta tresao mrežu ekipe sa Banovog brda.

Foto: FK IMT

"Trakstoristi" na nigerijski pogon

 

Kako je klub objavio na svojoj zvaničnoj Instagram stranici, Šedrak Čarls će u dresu IMT-a ostati do 2026. godine.

Da podsetimo, nastavak sezone u okviru Prve lige Srbije zakazan je za 25. februar, a ekipa IMT-a u prolećnoj premijeri gostuje u Užicu ekipi GFK Slobode. Prvi ovosezonski susret dve ekipe okončane je trijumfom "traktorista" rezultatom 1:0.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading