NA KRILIMA ĐOKOVIĆEVOG USPEHA DEKLASIRALI RIVALA: Pratili Novakov trijumf i do vrha napunili mrežu Podgoričana! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

30.01.2023

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri iz grada podno Rudnika bruse formu za predstojeću polusezonu na crnogorskom primorju.

NA KRILIMA ĐOKOVIĆEVOG USPEHA DEKLASIRALI RIVALA: Pratili Novakov trijumf i do vrha napunili mrežu Podgoričana! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Metalac Gornji Milanovac

Ekipa Metalca iz Gornjeg Milanovca nalazi se u Ulcinju gde sprovode najvažniju fazu priprema za nastavak sezone tokom koje ih očekuju velika iskušenja.

 

Sve misli u redovima nekadašnjeg srpskog superligaša usmerena su ka očuvanju prvoligaškog statusa kada je aktuelna sezona u pitanju, a tim povodom plavo-beli su odigrali i prvi kontrolni susret.

U nedelju 29. januara srpska sportska javnost bila je usmerena ka Melburnu gde je najbolji teniser planete Novak Đoković igrao finalni meč Australijan opena. Navedeni susret ispratili su i fudbaleri gornjomilanovačkog kluba, a nakon trijumfa srpske i svetske teniske legende, fudbaleri Metalca su odigrali susret protiv podgoričkog Koma koji se takmiči u drugom stepenu crnogorskog klupskog fudbala i koji je prvi deo šampionata okončao na trećoj poziciji sa velikim izgledima da od naredne jesni bude deo elitnog fudbala u Crnoj Gori.

 

Srpski prvoligaš je navedeni meč rešio u svoju korist rezultatom 4:1, a golove za ekipu Metalca postigli su Igor Maksimović, Srđan Nikolić, Darko Stanojević i Petković.

Foto: FK Metalac Gornji Milanovac

Do vrha napunjena mreža rivala

 

Nakon navedenog susreta protiv podgoričkog Koma, fudbalere iz Gornjeg Milanovca očekuju još tri prepremna susreta. U utorak 31. januara Metalac će odmeriti snage sa ekipom bijelopoljskog Jedinstva, a zatim slede dueli protiv Budućnosti iz Podgorice i OFK Petrovca. Navedeni susreti zakazani su za 2. i 4. februar.

Nastavak takmičenja u okviru Prve lige Srbije zakazan je za 25. februar, a u prvom prolećnom susretu Metalac će na svom stadionu u Gornjem Milanovcu dočekati šabačku Mačvu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading