SUPERLIGAŠU JE BILO DOVOLJNO POLA SATA: Zemuncima nije prijao izlet u Kragujevac - prekidi došli glave Gornjovarošanima! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

30.01.2023

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razlika u kvalitetu i fizičkoj spremi, bila je presudna.

SUPERLIGAŠU JE BILO DOVOLJNO POLA SATA: Zemuncima nije prijao izlet u Kragujevac - prekidi došli glave Gornjovarošanima! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Zemun

Srpskoligaš iz Gornje Varoši tokom prethodnog vikenda boravio je u srcu Šumadije gde je odigrao kontrolni meč protiv ekipe Radničkog 1923 koji je za kragujevačku ekipu predstavljao i generalnu probu pred nastavak borbe za superligaške bodove.

 

Sve je bilo rešeno nakon samo poloa sata igre. 

Kragujevčani su do prednosti stigli već u 6. minutu susreta. Milutin Vidosavljević je udarcem sa ivice šesnaesterca "otvorio zemunsku bravu", a samo dva minuta kasnije Nigerijac Žofri Činedu je sjajno reagovao u šesnaestercu gostiju nakon udarca sa ugla i prednost domaćina je duplirana.

Već u 28. minutu susreta postavljen je konačni rezultat ovog meča. Ovoga puta štoper Milan Mitrović bio je najsnalažljiviji nakon kornera i treći put se mreža plavo-zelenih zatresla.

I u nastavku susreta domaćin je na pomoćnom terenu stadiona "Čika Dača" imao više od igre. Sjajne prilike propustili su Maksimović i Zorić, a vredni pomena su i pokušaji sa distance Dragoljuba Srnića i Đorđa Jovanovića, koji ipak nisu pronašli put do zemunske mreže.

 

Treba napomenuti da je ovom susretu prisustvovalo stotinak ljubitelja fubala koji su i pored hladnog vremena mogli da uživaju u predstavi dve ekipe.

Kao što je već rečeno, fudbalerima Radničkog 1923 ovo je bila generalna proba pred nastavak superligaških borbi koje startuju već predstojećeg vikenda. Sa druge strane ekipa Zemuna nastavlja sa pripremema s obzirom da takmičenja u okviru beogradske grupe srpskoligaškog karavana startuje prvog vikenda u martu mesecu kada će Zemunci u velikom derbiju dočekati ekipu Zvezdare.

Radnički 1923 - Zemun 3:0 (3:0)

Stadion: Pomoćni teren stadiona “Čika Dača”.

Gledalaca: 100.

Sudija: Stefan Filipović (Jagodina).

Strelci: Vidosavljević 6`, Činedu 8`, Mitrović 28`

Radnički 1923: Raičević, Vlajković, Miličić, Mitrović, Ponjević, M. Vidović, Krajišnik, Čolović, Vidosavljević, Đurić, Činedu. Igrali su još: Mladenović, Janković, U. Vidović, Tomović, Vančagović, Srnić, Milojević, Jovanović, Zorić, Maksimović i Ratković.

Zemun: V. Mitrović, P. Stojanović, I. Stojanović, Đalović, J. Mitrović, N. Ristovski, Kiso, L. Ristovski, Mikan, Dakić, Lazović. Igrali su još: Jevrić, Vukić, Božić, Pantazis, Benke, Ademi, Vučković, Subotić i Jovanović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading