ŠIFRA "AK99": Parafirao ugovor i poslao moćnu poruku!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.02.2023

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan senzacionalni transfer je dogovoren.

ŠIFRA "AK99": Parafirao ugovor i poslao moćnu poruku!

Foto: Starsport

Pre nešto više od dva meseca činilo se da fudbalskom gigantu sa stare Karaburme nema spasa.

 

Klub se pored tavorenja u nižim ligama srpskog fudbala i uz neadekvatne rezultate, našao u teškoj finansijskoj situaciji i mislilo se da je nekadašnji šampion Kraljevine Jugoslavije i osvajač nacionalnog kup takmičenja, pred nestankom sa fudbalske mape Srbije.

Na sreću svih ljubitelja fudbala, dolaskom novog rukovodstva, situacija u klubu se stabilizovala, a samim tim i igrači su počeli da pristižu na Omladinski stadion, a među njima i fudbaleri čiji su transferi na staroj Karaburmi, do nedavno, bili nezamislivi.

Poslednja nedelja meseca januara svakako će ostati upisana u anale "romantičara". Dvadesetsedmog dana meseca januara 2023. godine, opremu plavo-bele boje zadužio je nekadašnji istaknuti fudbaler Partizana i srpski reprezentativac Milan Lola Smiljanić, a tokom jučerašnjeg dana još jedna "transfer bomba" odjeknula je srpskom prestonicom.

Foto: OFK Beograd

Milan Lola Smiljanić

 

Andrija Kaluđerović, nekadašnji fudbaler OFK Beograda, Rada, Vojvodine, Crvene zvezde, kao i brojnih klubova širom sveta, ponovo se, nakon više od decenije i po našao u redovima plavo-bele porodice.

Popularni "AK99" kako su ga Zvezdini navijači zvali dok je nosio dres srpskog fudbalskog velikana, nakon povratka u klub u kojm je fudbalski prohodao, na društvenim mrežama je objavio:

- Da se zatvori krug karijere. Gde je sve počelo, neka se i završi - istakao je Andrija Kaluđerović.

Foto: OFK Beograd

Potpisao ugovor i uputio poruku navijačima

 

Nastavak takmičenja u okviru Srpske lige Beograd zakazan je za 4. mart, a prvu priliku za debi u plavo-beloj opremi Milan Smiljanić i Andrija Kaluđerović imaće na igralištu u Dobanovcima gde će OFK Beograd odigrati susret protiv domaće Budućnosti.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading