NEKADAŠNJI FUDBALER PARTIZANA I OFK BEOGRADA STIGAO U HAJDUK: Deseto zimsko pojačanje obuklo plavo-beli dres!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.02.2023

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Beški nastavljaju sa ozbiljnim radom tokom zimske pauze.

NEKADAŠNJI FUDBALER PARTIZANA I OFK BEOGRADA STIGAO U HAJDUK: Deseto zimsko pojačanje obuklo plavo-beli dres!

Foto: Starsport

Serija koja očigledno nema kraja. Fudbalski klub Hajduk iz Beške angažovao je i deseto pojačanje u aktulnom prelaznom roku.

 

Krajem prethodne godine u fudbalski kolektiv iz Beške, na mesto sportskog direktora stigao je Vladan Vasić i odmah je ozbiljno prionuo na posao kako bi ekipa koja je prethodnu jesen okončala na šestoj poziciji Sremske lige, što spremnije dočekala nastavak šampionata i pokušala da se uključi u borbu za viši rang, Vojvođansku ligu Jug.

Tokom prethodnog perioda, dres Hajduka poneli su Srđan Matić (Tekstilac Odžaci), Boško Gajić (Podunavac Belegiš), Luka Gavrilović (Partizan Vitojevci), Aleksandar Hajnal (Krušedol), Radmilo Milenković (Jedinstvo Rumenka), Milan Mandić (Sloven Ruma), Stevan Dobrić (Hajduk Divoš), Andrej Opačić i Marko Turčinović (Srem Sremski Mihaljveci).

Jubilarno deseto pojačanje stiže u liku Alekse Denkovića.

Foto: FK Hajduk Beška

Novi "Hajduk" - Aleksa Denković

 

U pitanju je dvadesetpetogodišnji fudbaler koji primarno igra na poziciji desnog krila, ali može odgovoriti i zadacima na drugom kraju terena, kao i u samom veznom redu. 

Rođeni Beograđanin prošao je fudbalsku školu Partizana, a zatim ej nastupao za OFK Beograd, Loznicu, TSC, beogradski Sinđelić, Hajduk iz Divoša, Prvu iskru iz Bariča i Tutin, a u Bešku stiže iz redova dobanovačke Budućnosti za koju je tokom karijere nastupao u dva navrata.

Foto: FK Hajduk Beška

Vioriće se plavo-bela zastava i u višem rangu

 

Premijerni duel u nastavku šampionata, Hajduk će odigrati u Deču protiv ekipe Sremca. U ovom trenutku klub iz Beške ima osam bodova manje u odnosu na lidera, Budućnost iz Salaša Noćajski, ali u klubu temeljno rade na formiranju ekipe koja će, ako ne ove, onda tokom naredne sezone moći da se ravnopravno uključi u borbu za plasman u vojođanski fudbalski rang.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading