CRNO-BELI PAKLENI RITAM: Nakon susreta sa Zvezdom, sledi meč protiv Vojvodine!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.02.2023

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostvarenje ciljeva neće biti ni malo lako...

CRNO-BELI PAKLENI RITAM: Nakon susreta sa Zvezdom, sledi meč protiv Vojvodine!

Foto: FK Šajkaš 1908 Kovilj

Uveliko se koviljski crno-beli pripremaju za nastavak sezone, a nakon teških treninga, na red dolazi i odigravanje kontrolnih mečeva koji se mogu i moraju iskoristiti za uigravanje ekipe koja će tokom predstojećeg proleća pokušati da ostvari primarni cilj i spasi klub selidbe u niži rang takmičenja.

 

Tokom prethodne jeseni fudbaleri Šajkaša 1908 iz Kovilja ostvarili su skor od tri pobede i 12 poraza što je bilo dovoljno samo za pretposlednju poziciju na tabeli južne grupe vojvođanskog fudbala i svi u redovima crno-belih svesni su delikatnosti zadatka koji je postavljen pred stručnim štabom u narednom periodu.

U Kovilj su tokom zimske pauze, uz novog trenera Nenada Cerovića, stigla i četvorica pojačanja. U pitanju su Ognjen Borovnica (Indeks Novi Sad), Lazar Veselinović (Proleter 1951 Novi Sad), Stevan Veselinović (Železničar Inđija) i Arsenije Petrović (Naftagas Elemir), Miloš Ranđelović (Hajduk Diovš), Aleksandar Siljanovski (ČSK Čelarevo), Nebojša Zagorčić (ČSK Čelarevo), Nemanja Jočić (Jedinstvo Rumenka), a nakon uvodne faze priprema na red dolazi i odigravanje kontrolnih susreta.

U samo dva dana fudbalere Šajkaša 1908 očekuju dva pripremna meča. Crno-beli će na svom terenu u subotu 4. februara sa početkom od 14.30 časova dočekati novosadsku Crvenu zvezdu, a dan kasnije (nedelja, 5. februar) sledi duel protiv Vojvodine iz Perleza. Meč protiv gostiju iz Perleza počeće u 13 časova. Zatim će odmeriti snage sa ekipom Jugović Kač (11.2), Cement Beočin (18.2) i za kraj priprema sa Proleterom iz Novog Sada 25. februara. 

 

Nastavak takmičenja u okviru Vojvođanske lige Jug zakazan je za 4. mart, a u prolećnoj premijeri ekipa Šajkaša 1908 na svom terenu u Kovilju dočekuje nekadašnjeg člana srpske fudbalske elite, ekipu Mladosti iz Bačkog Jarka.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading