PRED NJIMA JE TEK VELIKI RAD: "Akademci" srušili beogradske crveno-bele!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

07.02.2023

17:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogo posla je pred ekipom sa stadiona u Ulici Vojislava Ilića...

PRED NJIMA JE TEK VELIKI RAD: "Akademci" srušili beogradske crveno-bele!

Foto: FK Sinđelić

Fudbaleri Sinđelića prvi deo sezone u okviru beogradske grupe srpskoligaškog karavana okončali su na osmoj poziciji sa skorom od pet pobeda, sedam remija i tri poraza. Crveno-beli sa 22 osvojena boda imaju priličan bodovni zaostatak za liderom sa Bulbuldera i teško je očekivati da će "orlovi" u nastavku šampionata moći da se uključe u borbu za plasman u viši rang, Prvu ligu Srbije.

 

Ključni period jesenjeg dela šampionata, kada su u pitanju crveno-beli sa stadiona u Ulici Vojislava Ilića, dogodio se u periodu od polovine meseca septembra i trajao je sve do kraja takmičarske 2022. godine. U navedenom periodu klub je u deset prvenstvenih susreta zabeležio svega jedan trijumf i navedeno ostvarenje biće i ključno kada je borba crveno-belih za vrh tabele u pitanju.

"Orlovi" trenutno sprovode pripreme za nastavak sezone, a nakon "suvih" treninga, na red je došlo i odigravanje kontrolnih mečeva. U prvom pripremnom meču Sinđelić je remizirao sa ekipom Barajeva, članom Beogradske zone, rezultatom 0:0, dok je u drugom kontrolnom susretu poražen od BASK TEK-a rezultatom 0:2.

Foto: FK Sinđelić

Do željene forme stiže se napornim radom

 

Treba napomenuti da se ekipe Sinđelića i BASK TEK-a takmiče u okviru Srpske lige Beograd, a međusobni prvenstveni duel koji je odigran u jesenjem delu šampionata okončan je bez pobednika i bez postignutih pogodaka - 0:0.

Nastavak takmičenja u okviru beogradske grupe trećeg stepena srpskog klupskog takmičenja zakazan je za 4. mart, a u prolečnoj premijeri Sinđelić će gostovati ekipi Studentskog grada, dok BASK TEK gostuje u Borči ekipi BSK-a.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading