NEVREME JAČE OD FUDBALA: Leskovčani i Skopljanci "plesali" samo jedno poluvreme! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.02.2023

23:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugi kontrolni meč leskovačkog srpskoligaša okončan je pre vremena.

NEVREME JAČE OD FUDBALA: Leskovčani i Skopljanci "plesali" samo jedno poluvreme! (FOTO GALERIJA)

Foto: GFK Dubočica

Pred fudbalerima GFK Dubočice iz Leskovca je jedna od najvažnijih polusezona u klupskoj istoriji.

 

Izgradnja velelepnog sportskog objekta polako se privodi kraju i uskoro će fudbaleri Dubočice na novom stadionu odigrati i svoj prvi istorijski susret. U ičekivanju navedenog događaja fudbaleri obavljaju zimske pripreme koje za cilj treba da imaju plasman u viši rang takmičenja, Prvu ligu Srbije.

leskovčani su već odigrali jedan meč u kojem nisu prikazali željenu partiju. Na gostovanju kruševačkom Trayalu, Dubočica je na igralištu Sportskog centra "Jedinstvo 1936" poražena ubedljivim rezultatom 4:0, a u subotu 4. septembra odigrali su novi kontrolni meč.

Ovoga puta protivnik je bila ekipa skopskog Aerodroma, ali i meč protiv gostiju iz Severne Makedonije nije protekao prema očekivanjima.

Tokom prvog poluvremena domaćin je bio bolji rival na terenu i kao rezultat takvog odnosa snaga, stigla je i prednost od 1:0. Navedenim rezultatom otišlo se i na odmor, ali usled izuzetno loših vremenskih uslova, drugo poluvremen ovog susreta nije odigrano i meč je okončan nakon svega 45 minuta igre.

 

Već naredne subote 11. februara na programu je novi pripremni susret fudbalera GFK Dubočice. U Leskovac stiže ekipa Timočanina iz Knjaževca koja se takođe takmiči u istočnoj grupi srpskoligaškog karavana i prvi deo sezone okončali su na 12. poziciji sa 18 osvojnih bodova.

Nastavak takmičenja u okviru Srpske lige Istok zakazan je za 4. mart, a u prvom kolu prolećnog dela šampionata ekipa GFK Dubočice dočekuje Dunav iz Prahova.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading