ISTORIJA SE PONOVILA: "Kamiondžije" nisu naučile lekciju - Zlatibor još jednom bolji od FAP-a!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

07.02.2023

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Joč jednom je ekipa iz Čajetine očitala lekciju ekipi iz grada na obalama Lima.

ISTORIJA SE PONOVILA: "Kamiondžije" nisu naučile lekciju - Zlatibor još jednom bolji od FAP-a!

Foto: FK FAP Priboj

Fudbaleri pribojskog FAP-a i čajetinskog Zlatibora dva puta su odmerili snage u nešto manje od deset dana, a u oba slučaj pobedu je odnela ekipa prvoligaša iz Čajetine.

 

Pretposlednjeg dana meseca januara, FAP i Zlatibor su odigrali pripremni susret u Lučanima na terenu sa veštačkom travom, a tom prilikom Čajetinci su slavili minimalnim rezultatom 1:0, a u listu strelaca se upisao Ilić u 37. minutu susreta.

Ovoga puta dve ekipe su odigrale kontrolni meč u Baru, na terenu Sportskog centra "Topolica", a pobedu je još jednom odnela ekipa koja se takmiči u drugom stepenu srpskog klupskog fudbala.

Krajnji rezultat bio je 2:1 (2:0).

Prednost Čajetincima u prvom periodu igre doneo je Šumić koji je mrežu golmana Đorđevića tresao u 16. i 36. minutu susreta, a u nastavku meča Plazinić je pogotkom u 58. minutu samo ublažio poraz "kamiondžija".

Zlatibor (Čajetina) - FAP (Priboj) 2:1 (2:0)

Stadion: Teren sa veštačkom travom SC "Topolica", Bar

Zlatibor: Maslarević, Račić, Vrbić, Janjić, Komorski, Petković, Milanović, Savić, Vukmirović, Tripković, Čumić. Igrali su još: Avramović, Račić, Cvetković, Vještica, Rmuš, Ilić, Bogdanović, Kolaković, Enco, Dongli.

FAP: Đorđević, Kolarvić, Janjić, Drašković, Radovanović, Luković, Đerković, Jovanović, Plazinić, Rašljanin. Igrali su još: Ranitović, Vukadin, Hajdaragić, M. Otašević, Đ. Otašević, Babić, Ćirković, Odita.

Foto: FK FAP Priboj

Novi poraz "kamiondžija"

 

"Kamiondžije" će u Crnoj Gori boraviti do subote 11. februara, gde će odigrati još dva kontrolna meča. U čevertak će protivnik biti Igalo, dok će u subotu snage odmeriti FAP i GFK Sloboda iz Užica.

Po povratku u Priboj biće odigrana još tri kontrolna meča. Već 13.februara FAP će gostovati Mladosti u Lučanima, potom 19, u Priboju dolazi Zlatar u polufinalu KUP-a OFS Priboj, dok je generalna proba pred start šampionata zakazana sa ekipom Sloge u Bajinoj Bašti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading