MOĆNA RADNIČKA KLASA: Miljakovac brojao do osam! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

07.02.2023

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prezentacija moći u Rakovici.

MOĆNA RADNIČKA KLASA: Miljakovac brojao do osam! (VIDEO)

Foto: FK Miljakovac

Fudbaleri Miljakovca pripremaju se za nastavak sezone u kojoj će ekipu očekivati velika iskušenja.

 

Popularna "radnička klasa" je uz beogradski Partizan jedini srpski klub koji će tokom predstojećeg proleća imati obaveze na međunarodnoj sceni i shodno tome klub užurbano radi na brušenju forme kako bi ekipa što spremnije dočekala obaveze koje će uslediti u predstojećem periodu.

Tokom prethodne nedelje Fudbaslki klub Miljakovac je odigrao i prvi kontrolni susret. Meč protiv ekipe Novog Beograda okončan je bez pobednika, rezultatom 0:0, a sve propušteno tokom navedenog susreta, "radnička klasa" je nadoknadila u susretu protiv člana Opštinske lige Sopot, ekipe Stojnika.

Član Međuopštinske lige Beograd - "grupa A", prema očekivanju, ostvario je ubedljiv trijumf rezultatom 8:2 (3:1). Posebno treba napomenuti da su fudbaleri Miljakovca navedenih osam pogodaka postigli za manje od sat vremena igre, s obzirom da su prvi put mrežu protivnika zatresli tek u 30. minutu igre, a pre toga je Stojnik uspeo da stigne do prednosti.

 

 

Treba napomenuti da je susret odigran po izuzetno hladnom vremenu na igralištu u Rakovici, a domaćin je susret započeo u sledećem sastavu: Jovanović, Manić, Tošić, Tanasković, Ćirković, M. Vukmirović, Jovanović, Ranković, Petković, Bašić i Dedeić.

Foto: FK Miljakovac

Moćno izdanje "radničke klase"

 

Da podsetimo, tokom prethodne jeseni fudbaleri Miljakovca ostvarili su skor od sedam pobeda, jednog remija i četiri poraza, što je sa 22 osvojena boda bilo dovoljno za šestu poziciju u okviru Međuopštinske lige Beograd - "grupa A"

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading