BULBULDERCI I DORĆOLCI ODUŠEVILI PUBLIKU: "Bulke" slavile nakon goleade!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.02.2023

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajnu fudbalsku predstavu prikazali su lideri svojih rangova takmičenja.

BULBULDERCI I DORĆOLCI ODUŠEVILI PUBLIKU: "Bulke" slavile nakon goleade!

Foto: Republika

Serija kontrolnih mečeva se nastavlja...

 

Dve ekipe koje će tokom predstojećeg proleća imati velike ambicije koje su usmerene ka plasmanu u viši rang takmičenja, odigrale su prijateljski susret tokom kojeg su ljubitelji fudbala u prestonici mogli da uživaju.

Ekipe Zvezdare i GSP Polet Dorćola odigrale su meč u kojem je viđeno sedam pogodaka, a pobedu rezultatom 4:3 odnela je ekipa sa beogradskog Bulbuldera. Kada je reč o strelcima, pogotke za "bulke" postigli su Čobeljić (2), Đorđević i Dmitrov, dok su se u strelce za ekipu sa Dorćola upisali Ilić iz jedanaesterca, Paučinac i Bajević.

Nakon suretan trener Zvezdare Zdravko Kovačević je izjavio:

- Završili smo drugu nedelju priprema, sve ide po planu. Odigrali smo dobru i kvalitetnu utakmicu protiv Dorćola i zabeležili pobedu. Pružio sam šansu velikom broju igrača kako bi svi dobili priliku da igraju. Narednu utakmicu igramo u sredu na našem terenu od 13 časova protiv OFK Žarkova.

Foto: FK Zvezdara

Najbolji tim prvog dela beogradske grupe srpskoligaškog karavana

 

Da podsetimo, ekipa Zvezdare je prvi deo šampionata u okviru Srpske lige Beograd okončala na liderskoj poziciji sa pet bodova više u odnosu na drugoplasirani Zemun, a upravo će se dve navedene ekipe sastati u prolećnoj premijeri koja je na programu 4. marta.

 

 

Sa druge strane GSP Polet Dorćol u okviru Beogradske zone u nastavak takmičenja ulazi sa druge pozicije sa bodom manje u odnosu na lidera PKB iz Padinske Skele i jasno je da se na Dorćolu nadaju plasmanu u treći stepen srpskog klupskog fudbala.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading