NI SUPERLIGAŠ IM NIJE MOGAO NIŠTA: "Gumarima" ne smetaju ni polarni uslovi - remi protiv Radničkog 1923! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.02.2023

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hladno vreme i teški uslovi za igru nisu omeli fudbalere dve ekipe da pruže svoj maksimum.

NI SUPERLIGAŠ IM NIJE MOGAO NIŠTA: "Gumarima" ne smetaju ni polarni uslovi - remi protiv Radničkog 1923! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: FK Trayal

Pravo polarno vreme vladalo je u nedelju 5. februara u Kruševcu. Do prvog sudijskog zvižduka sneg je vejao, ali sve navedeno nije omelo fudbalere kruševačkog Trayala i superligaša iz Kragujevca, ekipu Radničkog 1923, da pruže zavidnu fudbalsku predstavu u kojoj je malobrojna publika mogla da uživa.

 

Samo dan ranije u prolećnoj superligaškoj premijeri fudbaleri kragujevačkog Radničkog 1923 poraženi su na svom stadionu "Čika Dača" od ekipe Voždovca rezultatom 0:1, ali to ih nije sprečilo da na stadionu Sportskog centra "Jedinstvo 1936" pruže dopadljivu igru i steknu prednost od dva gola razlike.

Međutim, Kruševjani se nisu predavali i do kraja susreta su uspeli da stignu do izjednačenja, tako da je meč okončan pravednim remijem - 2:2.

 

Nakon ovog susreta, ekipa Trayala nastavlja sa pripremama za nastavak prvoligaške sezone koja startuje 25. februara kada će popularni "gumari" na kruševačkoj "Mladosti" dočekati RFK Novi Sad 1921.

Treba napomenuti da je ovo bio četvrti pripremni susret kruševačke ekipe tokom zimskih priprema. Do sada su "gumari" remizirali u duelima protiv Meševa (1:1) i Smedereva 1924 (2:2), dok su pre samo nekoliko dana na stadionu Sportskog centra "Jedinstvo 1936" ubedljivo savladali leskovačku GFK Dubočicu rezultatom 4:0.

 

 

Do nastavka šampionata u okviru Prve lige Srbije, Kruševljani će odigrati još tri kontrolna susreta. Već u sredu 8. februara sledi meč protiv Budućnosti iz Popovca, a tri dana kasnije će se sastati sa gornjomilanovačkim Metalcem. Generalnu probu pred nastavak sezone trazal će imati 18. februara kada će se sastati sa liderom prvoligaškog karavana, ekipom novobeogradskog IMT-a.

Da podsetimo, Trazal je prvi deo sezone okončao na sedmoj poziciji sa ukupno 25 bodova, a primarni cilj svih u klubu, jeste da ekipa obezbedi plasman u plej-of fazu takmičenja, a nakon toga ni baraž za popunu superligaškog karavana, nije daleko.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading