PRED NJIMA JE PAO I RUSKI VELIKAN: Crveno-beli bolji od Zenita! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

05.02.2023

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon neuspeha u prvoj kontrolnoj utakmici, fudbaleri prvoligaša sa Uba zabeležili su veliki trijumf nad renomiranim rivalom.

PRED NJIMA JE PAO I RUSKI VELIKAN: Crveno-beli bolji od Zenita! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: FK Jedinstvo Ub

Fudbaleri Jedinstva sa Uba ispred sebe imaju zacrtani plan koji se ne odnosi samo na aktulenu sezonu, a koji kao krajnji cilj ima istorijki plasman kluba u srpsku klupsku fudbalsku elitu.

 

Tokom aktuelne zime, crveno-beli sa Uba bazični deo priprema sprovode u turskom Beleku gde su već odigrali jedan kontrolni susret. Duel sa uzbekistanskim Turonom pripao je protivniku minimalnim rezultatom 1:0, a ovoga puta na suprotnoj strani terena našla se druga ekipa ruskog velikana Zenita iz Sant Petersburga.

Na igralištu Sportskog centra "Arkadia", po idealnim vremenskim uslovima, Ubljani su ostvarili minimalnu pobedu rezultatom 1:0, a strelac jedinog pogotka na meču bio je Nemanja Doderović u 39. minutu susreta koji je sjajno ispratio akciju koju su prethodno organizovali Karikari i Ibrahim.

I pre navedenog pogotka, mreže obeju ekipe mogle su da se zatresu, a najzaslužniji što do toga nije došlo, jesu golmani Rus Arkadi Želnin golman Jedinstva, kao i čuvar mreže Zenita Korovljev.

Treba napomenuti da su tokom drugog poluvremena obe ekipe imale po jednu kolosalnu priliku. Prvo je Kotov pogodio okvir gola Ubljana, da bi u samom finišu susreta Avrić imao situaciju "jedan na jedan" sa rezervnim čuvarom mreže Zenita, ali kada se pomislilo da je pogodak neminovan, Pavlov je bravurozno intervenisao i sprečio novu radost Ubljana.

 

Jedinstvo Ub - Zenit II 1:0 (1:0)

Stadion: Sportski centar "Arkadia" u Beleku

Stralac: N. Doderović 39`

Jedinstvo Ub: Želnin, Doderović, Bošković, Andrić, Marković, Denić, Milićević, Miladinović, Karikari, Ibrahim, Milanović. Igrali su još: Bogdanović, Krtolica, Rajović, Vladisavljević, Radojičić, Adamović, Riznić, Stevančević, Pavlović, Avrić.

Zenit II: Korovljv, Bikov, Kasimov, Kovrižnikov, Savilnih, Rodionov, Trojanov, Marjanov, Terešćuk, Černomirdin, Fatajev. Igrali su još: Pavlov, Tonevicki, Abzalilov, Timofejev, Kotov, Emeljanov.

 

 

Do kraja zimskih priprema u Beleku, ekipa Jedinstva će odigrati još dva kontrolna meča. U sredu 8. februara crveno-beli će se sastati sa rumunskom Poltehnikom Jaši, a tri dana kasnije sledi dule protiv gruzisjkog Kolheti Hobija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading