ZIMA, ZIMA, E PA ŠTA JE: Sneg se urotio protiv fudbala - Takovo i Sloga zavejani podno Rudnika! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

05.02.2023

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zimske čarolije viđene su na stadionu u Gornjem Milanovcu.

ZIMA, ZIMA, E PA ŠTA JE: Sneg se urotio protiv fudbala - Takovo i Sloga zavejani podno Rudnika! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Sloga Kraljevo

Zima je pokazala zube i onemogućila fudbalerima Takova iz Gornjeg Milanovca i kraljevačke Sloge da prikažu sve ono što znaju...

 

U subotu 4. februara na stadionu u Gornjem Milanovcu trabao je da se odigra kontrolni susret između ekipa iz Gornjeg Milanovca i Kraljeva. Meč jeste i započeo, ali su obilne snežne padavine sprečile da se on i privede kraju.

Iako je kraj mogao da se odsvira i mnogo ranije, rukovodstva obeju ekipa dogovorila su da se u 78. minutu i okončaju snežne čarolije u gradu podno Rudnika, a u momentu prekida ekipa Takova je imala minimalnu prednost rezultatom 1:0.

 

Treba napomenuti da se obe ekipe takmiče u okviru Srpske lige Zapad i da je ekipa Takova prvi deo šampionata okončala na deobi osme i devete pozicije zajdno sa Realom iz Podunavca. Obe ekipe su sakupile po 18 bodova i trenutno se nalaze na samo sedam koraka od zone ispadanja.

Sa druge strane, kraljevačka Sloga je tokom prethodne jeseni zabeležila svega jedan trijumf u 15 prvenstvenih mečeva i u nastavku takmičenja predstoji im žestoka borba za očuvanje zvanja srpskoligaša.

Uz sve navedeno, ekipe Takova i Sloge su tokom jesenjeg dela šampionata odigrale prvenstveni meč na stadionu u Gornjem Milanovcu. Susret je odigran u okviru poslednjeg 15. kola i okončane je podelom bodova rezultatom 2:2.

Nastavak takmičenja u okviru zapadne grupe srpkoligaškog karavana zakazan je za 4. mart. Tog dana ekipa Takova na svom terenu dočekuje fudbalere Tutina, dok će Kraljevčani dan kasnije gostovati ekipi OFK Mihajlovca.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading