ČUDNO JE DRVO JAVOROVO: Mreža "kamiondžija" do vrha napunjena!

Autor: Vladimir vorih

Sport

03.02.2023

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Superligaš je pokazao sav svoj kvalitet.

ČUDNO JE DRVO JAVOROVO: Mreža "kamiondžija" do vrha napunjena!

Foto: FK FAP Priboj

Veliki broj pojačanja koji su tokom prethodne zime pristigli u grad na Limu, nisu omogućili fudbalerima FAP Priboja da se ozbiljnije suprostave ivanjičkom superligašu, koji je u generalnoj proveri pred start prolećnog dela šampionata, stigao do ubedljivog trijumfa.

 

Javor, drvo kojem se neretko pridaju magične moći, neretk je u vidu fudbalskog kolektiva istog imena, umeo i najvećim srpskim klubovima da pomuti račune.

Ovoga puta, u kontrolnom susretu protiv pribojskog FAP-a, ivanjički superligaš je do nogu potukao člana zapadne grupe srpskoligaškog karavana i ekipu koja je sa punim pravom tokom zimske pauze dobila epitet drim-tima.

Na kraju, Javor-Matis : FAP Priboj 5:0.

Tokom dosadašnjih priprema "kamiondžije" su savladale Mornar iz Bara rezultatom 1:0, dok su u susretu sa podgoričkim Komom remizirali rezultatom 4:4.

Po povratku sa bazičnih priprema na crnogorskom primorju, a pre duela sa ivanjičkim superligašem, FAP je poražen od prvoligaša iz Čajetine, ekipe Zlatibora rezultatom 1:0.

Poslednja dva kontrolna susreta pokazala su da je pred ekipom FAP-a još veliki rad, ali je jasno da dueli protiv klubova viših rangova takmičenja mogu Pribojcima da donesu samo veliko iskustvo koje će im biti neophodno u borbi za plasman u viši rang, Prvu ligu Srbije.

Foto: FK FAP Priboj

Ivanjičani deklasirali "kamiondžije"

 

Javor-Matis : FAP Priboj 5:0

Javor-Matis: Velimirović, Ilić, Ratković, Đukić, Tanko, Bosić, Eliomar, Salihović, Basarić, Skok, Vukašinović. Igrali su još: Breto, Beskorvajni, Adamović, Radonjić, Manojlović, Popović.

FAP Priboj: Đorđević, Kolarvić, Janjić, Simić, Radovanović, Vunadin, Đerković, Jovanović, Plazinić, Rašljanin, Vučićević. Igrali su još: Ranitović, Hajdaragić, M. Otašević, Đ. Otašević, Luković, Ćirković, Odita, Šalipur.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading