VOJA GAČIĆ SE NE ŠALI: Savladan i rival koji se nalazi u dva ranga višem stepenu takmičenja!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

05.02.2023

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavak uspešnih rezultata pančevačkog kluba.

VOJA GAČIĆ SE NE ŠALI: Savladan i rival koji se nalazi u dva ranga višem stepenu takmičenja!

Foto: FK Voja Gačić

Nakon ubedljivog trijumfa u prvom pripremnom susretu protiv ekipe Stojnika iz Sopota rezultatom 9:0, fudbaleri Voje Gačića zabeležili su novi trijumf i to protiv rivala koji se u ovom momentu nalazi u dva ranga višem stepenu takmičenja.

 

Hladno i vetrovito vreme nisu sprečili fudbalere pančevačkog Voje Gačića i Doline iz Padine da na igralištu kod hale sportova pruže malobrojnoj publici zavidnu fudbalsku predstavu. Treba napomenuti da ni jedna, ni druga ekipa nisu nastupile u svojim najjačim sastavima, ali to nije sprečilo momke koji su istrčali na teren da se svojim zalaganjima nametnu stručnim štabovima.

Tokom svih 90 minuta viđena je angažovana igra sa obe strane u kojoj je domaćin iskoristio svoje šanse i odsustvo prvog čuvara mreže ekipe iz Padine, Katanića i na kraju ostvario zasluženi trijumf rezultatom 3:2 (1:0).

Domaća ekipa je do prednosti stigla u 23. minutu susreta kada je mrežu Doline pogodio Nikola Obradović. Ujedno je to bio i rezultat prvog poluvremena ovog susreta. U nastavku meča gosti preko Tome stižu do izjdnačenja u 52. minutu, a u nastavku susreta, tokom narednih 20 minuta igre, domaći igrači uspevaju da postignu još dva pogotka, a strelac oba pogotka bio je Denis Delipi (61. i 72. min.). Konačan rezultat susreta postavio je Popović deset minuta pre poslednjeg sudijskog zvižduka.

Foto: FK Voja Gačić

Klupski amblem

 

Treba napomenuti da su dres pančevačke ekipe u ovom susretu nosili: Krčmar, Nebojša Obradović, Dragomirović, Stojmirov, Kotlajić, Halas, Dukovski, Nikola Obradović, Čalić, Abi, Babić, Okuka, Šarac, Drobnjak, Nikolić, Rosu Ivanov i Dalipi.

Po okončanju susreta, prvi čovek pančevačke ekipe Miodrag Gačić je izjavio:

- Izuzetno sam zadovoljan izdanjem ekipe i pored činjenice da smo u timu imali deset omladinaca. Zaista smo pokazali dobru igru bez nekolicine opravdano odsutnih igrača.

Da podsetimo, ekipa Voje Gačića je jesenji deo šampionata u okviru Opštinske lige Pančevo-Kovin-Kovačica-Opovo okončala na trećoj poziciji sa tri boda manje u odnosu na lidera, ekipu Borca iz Sakula.

 

 

Sa druge strane, Dolina iz Padine u okviru PFL Pančeva prvi deo takmičenja okončala je na desetoj poziciji i u ovom momentu bliži su borbi za opstanak u ovom rangu takmičenja kada je nastavak šampionata u pitanju.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading