KANARINCI PRERASLI INDEKS: Novosađani deklasirali gradskog rivala!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.02.2023

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novosadski prvoligaš je već sada spreman da se uključi u borbu za bodove.

KANARINCI PRERASLI INDEKS: Novosađani deklasirali gradskog rivala!

Foto: RFK Novi Sad 1921

Duel dva novosadska kluba, jednog koji se takmiči u drugom stepenu srpskog fudbalskog klupskog takmičenja i ekipe koja poslednje tri sezone egzistira u južnoj grupi vojvošanskog fudbala, prema očekivanju pripao je prvoligaškoj ekipi.

 

Popularni "kanarinci" su zabeležili ubedljivi trijumf rezultatom 6:0 (5:0), a u strelce su se upisivali Vlalukin, Vujaklija, V. Balabanović, Serdar i Kokir.

RFK Novi Sad 1921 - Indeks 6:0 (5:0)

RFK Novi Sad 1921: Elesin, Blagojević, Milovanović, Radivojević, Milošević, Jovanović, Regan, Serdar, Vlalukin, V. Balabanović, Vujaklija. Igrali su još: Prodanović, Stanić, Hrubik, Mažić, Leonardo, M. Balabanović, Jokić, Živković, Reljić, Kokir i Milisavljević.

Indeks: Buzadžija, Novevski, Knežević, J. Gajić, Kačavenda, Stojanović, Radmilović, B. Gajić, Ivelja, Andrić, Klajić. Igrali su još: Devušić, Belić i Vuković.

Da podsetimo, ekipa RFK Novi Sad 1921 prvi deo šampionata u okviru Prve lige Srbije okončala je na šestoj poziciji sa 28 osvojenih bodova, što je samo jedan manje u odnosu na sremskomitrovački Radnički koji se trenutno nalazi na poziciji koja vodi u baraž za popunu elitnog ranga srpskog klupskog fudbala.

 

 

Sa druge strane, novosadski Indeks je tokom prethodne jeseni ostvario učinak od devet pobeda, jednog remija i pet poraza i tokom nastupajućeg nastavka šampionata pokušaće da nadoknadi zaostatak koji imaju u odnosu na ekipu Hajduka iz Divoša koji je lider Vojvođanske lige Jug i koji trenutno ima sedam bodova više u odnosu na novosadski klub.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading