ZBOG STEFANA DEČANSKOG SAM ODABRAO OVAJ DRES: Novi golegeter pančevačke "dizelke" veruje u uspešno proleće!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.02.2023

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ove zime je stigao u grad na Tamišu i već na samom startu pokazao da će biti veliko pojačanje za pančevačku "dizelku".

ZBOG STEFANA DEČANSKOG SAM ODABRAO OVAJ DRES: Novi golegeter pančevačke "dizelke" veruje u uspešno proleće!

Foto: FK Železničar Pančevo

Igra na poziciji napadača i golovi su njegov zadatak, ali i opsesija. Đorđe Šušnjar iza sebe ima bogato internacionalno iskustvo nastupajući u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Švajcarskoj, Letoniji, Belorusiji i Brazilu. Početkom 2023. godine zvanično je postao član pančevačkog Železničara pristigavši iz redova užičke GFK Slobode.

 

Da će biti veliko pojačanje za ekipu pančevačke "dizelke", Šušnjar je pokazao i tokom duela protiv uzbekistanskog superligaša Sogfione iz Džizake kada je postigao jedini pogodak za Pančevce u susretu koji je okončan rezultatom 1:1.

Od januara ove godine dres sa brojem 24 njegovo je vlasništvo, a u intervjuu za zvanični klupski Instagram nalog obrazložio je i sam izbor dresa:

– Iznenadio sam se kad sam na rukavu dresa svog novog kluba video sliku manastira Visoki Dečani. Stefan Dečanski ili Sveti Mrata, koji se obeležava 24. novembra je krsna slava moje porodice, a onda sam saznao sam da je i slava Železničara. Upravo zbog toga izabrao sam da na dresu nosim broj 24. Nadam se da će biti srećan.

Momak koji je rođen 1992. u Rumi, iza sebe ima bogato iskustvo.

– Od prvog dana kad sam došao u klub imam osećaj kao da sam tu sto godina. Zaista sam odlično prihvaćen, a atmosfera je prava porodična. Imamo cilj, želimo plasman u elitu i sve je podređeno tome. Sviđa mi se moderan, napadački fudbal koji gaji naš trener Tomislav Sivić. Imamo sjajne, kreativne igrače u veznom redu i po bokovima, pa iz lepih akcija proizilaze i moji golovi. Mada, rano je da se priča o tome. Prvenstvo je mnogo bitnije, mada mi golovi u kontrolnim mečevima znače za samopouzdanje. Imamo jak tim i ako budemo slušali šefa i budemo zdravi, uveren sam da uspeh neće izostati i da će se Železničar plasirati u Superligu.

Foto: FK Železničar Pančevo

Novi golgeter Pančevaca prilikom predstavljanja u novom klubu

 

U Antaliji se brusi forma za nastavak takmičenja u Prvoj ligi Srbije.

– Naporno se radi, ima dosta trčanja, vežbamo i sa loptom, noge su još uvek teške, ali polako obaramo ritam. Između treninga gledam da što više odmaram, a slobodno vreme provodim u gledanju utakmica. U Antaliji imamo zaista vrhunske uslove, kako za treninge, tako i za utakmice i sam boravak.

Đorđe je dete novosadske Vojvodine, u njoj je bio od svoje 11 godine, a igrao je i za Sutjesku iz Nikšića, Donji Srem, Jagodinu, u Luganu u Švajcarskoj, Letoniji i Belorusiji, šabačkoj Mačvi i Slobodi iz Užica. Spreman je da sa Železničarom ostvari uspeh.

U Srbiji slobodno vreme najviše voli da provodi u svojoj Rumi, okružen porodicom, prijateljima, ali i svojim lipicanerima.

– Otkad znam za sebe imamo konje. Divan je to hobi, ali i vrlo zahtevan. Najlepše je za Badnji dan i Božić, tada jašemo s posebnim ponosom. Lepi su to običaji.

Đorđe Šušnjar i pančevačka "dizelka" ruku, pod ruku idu ka eliti.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading