FUDBAL NA SUPERLIGAŠKOM NIVOU: Gumari i oklopnici oduševili malobrojne ljubitelje sporta! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.01.2023

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hladno vreme nije sprečilo fudbalere obeju ekipa da pruže sjajnu fudbalsku predstavu.

FUDBAL NA SUPERLIGAŠKOM NIVOU: Gumari i oklopnici oduševili malobrojne ljubitelje sporta! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Trayal

Pre samo tri dana kruševački prvoligaš, ekipa Trayala remizirala je u duelu protiv ekipe Meševa rezultatom 1:1, a danas su popularni "gumari" pred sobom imali daleko veće iskušenje.

 

Na stadionu Sportskog centra "Jedinstvo 1936" Trayal je dočekao lidera zapadne grupe srpskoligaškog karavana, a i pored činjenice da je tokom jučerašnjeg dana bilo snežnih padavina, teren sa veštačkom travom bio je potpuno očišćen usled čega su obe ekipe imale mogućnost da pruže zavidnu partiju koja je zadovoljila malobrojne ljubitelje fudbala.

Na kraju, susret je okončan nerešenim rezultatom 2:2, a golove su postigli Golubović i Punoševac za ekipu Trayala, dok su se u strelce u smederevskoj ekipi upisali Bojić i Dimitrijević.

 

Da podsetimo, u prvom prolećnom kolu fudbaleri Trayala na svom stadionu u Kruševcu dočekuju ekipu RFK Novi Sad 1921. Prvi ovosezonski meč dve ekipe pripao je Novosađanima koji su u okviru 5. kola, 27. avgusta slavili rezultatom 2:1.

Sa druge strane Smederevo 1924, lider Srpske lige Zapad u borbu za plasman u vši rang, Prvu ligu Srbije kreće iz Bajine Bašte gde će se u prvom kolu prolećnog dela takmičenja sastati sa domaćom Slogom. U prvom ovosezonskom susretu dve ekipe, "oklopnici" su na svom stadionu ostvarili minimalni trijumf rezultatom 1:0.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading