PRED NJIMA JE VELIKI RAD: Srpskoligaš odoleo - "gumari" proklizali na startu priprema!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.01.2023

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom prethodne jeseni, igrali su po sistemu toplo-hladno...

PRED NJIMA JE VELIKI RAD: Srpskoligaš odoleo - "gumari" proklizali na startu priprema!

Foto: FK Trayal

Fudbaleri kruševačkog Trayala prvi deo sezone okončali su na sedmoj poziciji prvoligaškog karavana čime su ostvarili dobru polaznu osnovu za ostvarenje primarnog cilja, plasmana u plej-of fazu drugog stepena srpskog klupskog fudbalskog takmičenja.

 

Popularne "gumare" trenutno samo četiri boda deli od pozicije koja vodi u baraž za popunu superligaškog karavana i jasno je da će Kruševljani pokušati da stignu i do istorijskog ostvarenja, ukoliko im se za to ukaže prilika.

Međutim, "ukoliko se po jutru dan poznaje", pred fudbalerima Trayala je veliki rad tokom pripremnog perioda u kojem se Kruševljani nalaze već nedelju dana.

U sredu 25. januara, Trayal je odigrao i prvu pripremnu utakmicu. Na stadionu Sportskog centra "Jedinstvo 1936", dočekali su srpskoligaša Meševo iz istoimenog mesta. Svakako neočekivano, gosti su prvo poluvreme rešili u svoju korist minimalnim rezultatom 1:0, ali je kruševački prvoligaš u nastavku meča uspeo da stigne do izjednačenja i spreči veliko iznenađenje, mada se mora istaći da su popularni "gumari" meč odigrali u znatno podmlađenom sastavu.

Ekipa Trayala navedeni susret započela sa sledećom jedanaestoricom fudbalera na terenu: S. Savić, Marković, Stojanović, Janjušević, Petrović, Šapić, Rašković, Simić, Amos, Vasić, Pavlović.

Foto: FK Trayal

Prvi meč kruševačkog Trayala u 2023. godini

 

Pred stručnim štabom i fudbalerima Trayala je veliki posao kako bi se sve kockice sklopile do starta nastavka šampionata, a prvi naredni susret "gumare" očekuje već u subotu 28. januara kada će odmeriti snage sa ekipom Smedereva 1924.

Da podsetimo, u prvom prolećnom kolu fudbaleri Trayala na svom stadionu u Kruševcu dočekuju ekipu RFK Novi Sad 1921. Prvi ovosezonski meč dve ekipe pripao je Novosađanima koji su u okviru 5. kola, 27. avgusta slavili rezultatom 2:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading