"BULKE" NISU PROCVETALE: "Građevinari" slavili na Zvezdari!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.01.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Različitog raspoloženja dve ekipe su okončale prvi deo sezone 2022/23.

"BULKE" NISU PROCVETALE: "Građevinari" slavili na Zvezdari!

Foto: FK Zvezdara

Fudbaleri Rada jesenji deo sezone u okviru Prve lige Srbije okončali su na pretposlednjoj 15. poziciji i u narednom periodu očekuje ih grčevita borba za opstanak u ovom rangu takmičenja. Sa druge strane fudbaleri Zvezdare stigli su do jesenjih lovorika u beogradskoj grupi srpskoligaškog karavana i pred njima je proleće tokom kojeg će probati da se dokopaju plasmana u viši rang takmičenja.

 

Ne tako davno, obe ekipe su bile deo elitnog ranga domaćeg fudbala, ali su se vremena promenila i trenutno su daleko od elitne scene. Sa željom da krenu putem povratka na stare staze uspeha, obe ekipe su započele zimske pripreme, a u subotu 21. januara odigrali su i prvi pripremni susret. Usled loših vremenskih prilika u srpskoj prestonici i snega koji je padao dan ranije, meč dve beogradske ekipe odigran je na terenu sa veštačkom travom stadiona u Ulici Ljubice Luković.

I pored činjenice da je u pitanju bila priprema utakmica, prikazan je dopadljiv fudbal, a ekipa Rada koja se takmiči u jednom rangu više, ostvarila je zasluženu pobedu rezultatom 3:1.

Foto: FK Rad

"Građevinari" ubrali "bulke"

 

Strelci pogodaka za pobedničku ekipu bili su Bacanović, Markišić i Stojković, dok je jedini pogodan za domaćina postigao Todorović.

Obe ekipe nakon ovog susreta nastavljaju sa pripremema za prolećni deo sezone. Šampionat u okviru Prve lige Srbije startuje 25. februara kada će Rad gostovati na stadionu "kraj Studenjaka" i odmeriti snage sa novobeogradskim Radničkim, a nedelju dana kasnije prolećun premijeru imaće i fudbaleri Zvezdare. Već na startu nastavka šampionata pred "bulkama" je veliko iskušenje pošto će gostovati trenutno prvom pratiocu, ekipi Zemuna.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading