NEKADAŠNJI SUPERLIGAŠ PROKLIZAO NA SNEGU: Sloga iz Erdevika nije imala milosti - Volarević het-trikom demolirao Bačku! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.01.2023

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

(Ne)očekivani ishod duela u kojem su se sastali srpkoligaš i član južne vojvođanske lige.

NEKADAŠNJI SUPERLIGAŠ PROKLIZAO NA SNEGU: Sloga iz Erdevika nije imala milosti - Volarević het-trikom demolirao Bačku! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Sloga Erdevik

Do pre samo tri sezone borili su se za superligaške bodove i na stadion "Slavko Maletin Vava" dolazili su najbolji srpski klubovi, a sada im lekcije deli član četvrtog stepena srpskog klupskog fudbala.

 

Zimske pripreme uveliko su u toku, a one pored treninga donose i odigravanje kontrolnih mečeva koji pokazuju u kojem stanju se trenutno ekipe nalaze. Kada je reč o ekipi OFK Bačke iz Bačke Palanke, prvi susret doneo je samo glavobolju stručnom štabu nekadašnjeg člana elite.

Naime, po snegom pokrivenom terenu Bačkopalančani su odmerili snge sa ekipom Sloge iz Erdevika i ekipa koja je prethodnu jesen okončala na trećoj poziciji Vojvođanske lige Jug, ostvarila je ubedljiv trijumf rezultatom 4:0. Meč je obeležio centarfor erdevičkih crveno-belih Volarević koji je mrežu tresao tri puta, dok se jednom u listu strelaca upisao Ćirić.

Trener Sloge Vladimir Šponja svakako može biti zadovoljan onime što je njegova ekipa prikazala tokom prvog pripremnog susreta.

 

Narednu proveru fudbaleri Sloge iz Erdevika imaće u nedelju 5. februara kada će se sastati sa takođe nekadašnjim superligašem, ekipom Donjeg Srema 2015 iz Pećinaca.

Traba napomenuti da je obema ekipama start prolećnog dela sezone zakazan za 4. mart. Bačkopalančani u prvom kolu gostuju u Rumi ekipi 1. Maja. dok ekipa iz Erdevika tog dana na svom terenu dočekuje Jedinstvo iz Rumenke.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading