PORAZOM OKONČALI PRIPREME: Vrščani ubedljivo poraženi od bosanskohervegovačkog šampiona! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

05.02.2023

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripreme crveno-belih u Međumurju su okončane.

PORAZOM OKONČALI PRIPREME: Vrščani ubedljivo poraženi od bosanskohervegovačkog šampiona! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: OFK Vršac

Vršački prvoligaš vraća se sa bazičnih priprema koje su održane u Međugorju tokom kojih su crveno-beli odigrali i dva pripremna susreta.

 

Pre boravka u južnoj Hercegovini fudbaleri OFK Vršca odigrali su i tri kontrolna susreta u kojima su zabeležili dva trijumfa i jedan poraz. U prvom susretu ubedljivo je savladana rumunska CSC Giroda rezultaom 6:0, a nakon poraza u duelu sa pančevačkim Železičarom (2:4), usledio je još jedan trijumf nad ekipom iz države naših istočnih komšija. Crveno-beli su minimalnim rezultaom 1:0 savladali CMS Devu.

Tokom boravka u Međugorju, Vrščani su savladali lidera Prve lige Federacije BiH, ekipu GOŠK-a iz Gabele rezultatom 2:1, a strelci za crveno-bele u navedenom susretu bili su Čejić i Andrić.

U poslednjem susretupriprema u južnoj Hercegovini, crveno-beli su odmerili snagu sa bosanskohercegovačkim šampionom, ekipom Zrinjskog iz Mostara. Prema očekivanju Mostarci su pokazali da su u ovom momentu bolji rival i odneli su ubedljiv trijumf rezultatom 3:0.

 

 

Do nastavka šampionata koji je zakazan za 25. februar, OFK Vršac će odigrati još tri konktrolna susreta. Prvi meč zakazan je već za 8. februar kada će se sastati sa ekipom Omladinca iz Novih Banovaca, a tri dana kasnije sledi duel protiv rumunskog Poli Temišvara. Generalna proba za start šampionata zakazana je za 18. februar kada će se crveno-beli sastati sa ekipom Smedereva 1924. Treba napomenuti da će sva tri navedena meča biti odigrana na Gradskom stadionu u Vršcu.

 

Da podsetimo, Vrščani koji su prvi deo šampionata okončali na osmoj poziciji Prve lige Srbije, prolečnu premijru imače na domaćem terenu 25. februara kada će se sastati sa ekipom Radničkog iz Sremske Mitrovice.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading