GUMARI DOSTIGLI RADNU TEMPERATURU: Trayal četvorkom počastio Leskovčane! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.02.2023

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve propušteno u prva dva kontrolna meča, kruševački fudbaleri su nadoknadili u duelu sa leskovačkim klubom.

GUMARI DOSTIGLI RADNU TEMPERATURU: Trayal četvorkom počastio Leskovčane! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Trayal

Treća sreća. Upravo bi se na ovaj način mogle opisati do sada odigrane kontrolne utakmice kruševačkog Trayala tokom zimskih priprema.

 

Do sada su popularni "gumari" odmerili snage sa ekipama Meševa i Smedereva 1924 i oba duela su okončana bez pobednika rezultatima 1:1, odnosno 2:2, a sve propušteno u navedenim susretima nadoknadili su protiv tima koji sa punim pravom konkuriše za plasman u prvoligaški karavan tokom narednog proleća.

Sedmoplasirani tim Prve lige Srbije u duel protiv GFK Dubočice ušao je u sledećem sastavu: Jordanov, D. Punoševac, Aleksić, Janjušević, Sredojević, Krstić, Rašković, I. Savić, Golubović, Jović i B. Punoševac.

Publika na tribinama Sportskog centra "Jedinstvo 1936" mogla je da uživa u fudbalskoj predstavi i trijumfu svojih ljubimaca koji su na kraju zabeležili ubedljivu pobedu rezultatom 4:0.

 

Ubedljiv trijumf svakako će znatno povećati ambicije kruševačke ekipe koju do prolečne premijre još očekuju dueli protiv kragujevačkog Radničkog 1923 (5. februar), Budućnosti iz Popovca (8. februar), gornjomilanovačkog Metalca (11. februar) i IMT-a (18. februar).

Svoj prvi prvenstveni susret u nastavku šampionata Trayal će odigrati 25. februara, kada na stadion "Mladost" u Kruševcu stiže ekipa RFK Novi Sad 1921.

Sa druge strane, gostovanje u Kruševcu je Leskovčanima bio prvi kontrolni susret, a u nastavku priprema ekipa GFK Dubočice će odmeriti snage sa skopskim Aerodromom (4. februar), Timočaninom (11. februar), Vlasinom (15. februar), paraćinskim SFS Borcem (18. februar) i Nebeskim Anđelima iz Vranja (25. februar).

Traba napomenuti da će se leskovačka ekipa u prvom prolećnom kolu sastati na domaćem terenu sa ekipom Dunava iz Prahova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading