GRAFOSI NE MARE ZA ROMANTIKU: OFK Beograd ispraćen sa tri komada u mreži! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.02.2023

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljivo je bilo na terenu sa veštačkom travom podno južne tribine stadiona "Rajko Mitić".

GRAFOSI NE MARE ZA ROMANTIKU: OFK Beograd ispraćen sa tri komada u mreži! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: RFK Grafičar/Dragan Tešić

Duel ekipa koje sa punim pravom u nastavku šampionata konkurišu za plasman u viši rang takmičenja, pripao je prema očekivanju ekipi koja se nada plasmanu u srpsku klupsku fudbalsku elitu i koja je u ovom momentu u boljoj formi s obzirom da im borba za bodove kreće za 14 dana.

 

Po prilično je ekipa RFK Grafičara tokom zimske pauze izmenila igrački sastav, a upravo su dvojica vedeta "ljubičastih", Andrija Kaluđerović i Filip Kasalica nedavno dres Grafičara zamenili opremom kluba sa Omladinskog stadiona, pa je samim tim susret dve ekipe očekivan sa velikim nestrpljenjem.

Imali su akteri meča gotovo idealne uslove da pruže svoj maksumum, a prema očekivanju, spremnija ekipa u ovom momentu, ekipa Grafičara slavila je rezultatom 3:0 (1:0). Golove za ekipu sa Senjaka postigli su Petrović u 6. minutu, Ivelja u 48. minutu i Mijatović u 64.

 

 

Nakon susreta sa ekipom OFK Beograda, trener Marko Neđić može biti zadovoljan prikazanim i sigurno će period do starta Prve lige Srbije iskoristiti za dodatno uigrvanje ekipe, jer već na startu borbe za prolećne bodove "grafose" očekuje možda i ključni duel protiv pančevačkog Železničara.

Sa druge strane ekipa OFK Beograda je pružila ono što u ovom momentu može, ali pred trenerom Simom Krunićem je veliki posao na uigravanju linija tima koji bi u narednim mesecima trebao da konkuriše za plasman u viši rang takmičenja. Nastavak šampionata u okviru Srpske lige Beograd startuje prvog vikenda meseca marta, a "romantičari" u prolećnoj premijeri gostuju Budućnosti u Dobanovcima. Pred ekipom sa stare Karaburme je odlazak na bazični deo priprema. Ekspedicija plavo-belih 14. februara odlazi put Kučeva gde će se obaviti finalne pripreme za nastavak sezone.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading