GREŠKE SU IH SKUPO KOŠTALE: "Gumari" iskoristili kikseve rivala - Trayal je spreman za nastavak šampionata! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.02.2023

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa spremno dočekuje nastavak takmičenja.

GREŠKE SU IH SKUPO KOŠTALE: "Gumari" iskoristili kikseve rivala - Trayal je spreman za nastavak šampionata! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: FK Trayal

Fudbaleri kruševačkog Trayala u dobrom raspoloženju dočekuju kraj zimskih priprema i svi u klubu mogu biti zadovoljni igrama koje ekipa pruža pred nastavak takmičenja u okviru Prve lige Srbije.

 

Nakon ubedljivog trijumfa u susretu sa leskovačkom GFK Dubočicom (4:0) i remija sa kragujevačkim superligašem Radničkim 1923 (2:2), fudbaleri Trayala stigli su do novog trijumfa. Ovoga puta kruševačka ekipa je na igralištu Sportskog centra "Jedinstvo 1936" savladala trećeplasiranu ekipu zapadne grupe srpskoligaškog karavama, Budućnost iz Popovca rezultatom 2:0.

U 36. minutu susreta fudbaleri Budućnosti su izgubili loptu na sredini igrališta, usledilo je dodavanje na levo krilo ka Ognjenu Jovanoviću koji je preciznim udarcem po zemlji pogodio mrežu ekipe iz Popovca.

 

 

Promene rezulta nije bilo do 51. minuta kada su "gumari" iskoristili novu grešku gostiju iz Popovca, a mrežu Budućnosti zatresao je Predrag Pavlović. čime je postignut i konačan rezultat susreta.

Kruševačke fudbalere do nastavka borbe za bodove očekuju još dva kontrolna susreta. U subotu 11. februara na programu je meč protiv gornjomilanovačkog Metalca, a sedam dana kasnije sledi i generalna proba protiv IMT-a sa Novog Beograda.

Da podsetimo, start prolečnog dela šampionata zakazan je za 25. februar, a u prvom susretu Trayal dočekuje ekipu RFK Novi Sad 1921.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading