GOLEADA: Publika je mogla da uživa - crno-beli bolji od Crvene zvezde!

Autor:

Sport

04.02.2023

21:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni loši vremenski uslovi nisu pokvarili sjajnu fudbalsku predstavu u Kovilju.

GOLEADA: Publika je mogla da uživa - crno-beli bolji od Crvene zvezde!

Foto: FK Šajkaš 1908 Kovilj

Fudbaleri Šajkaša 1908 iz Kovilja uveliko se pripremaju za nastavak sezonu tokom koje će pokušati da očuvaju status člana Vojvođanske lige Jug.

 

Tokom prethodne jeseni crno-beli su ostvarili su skor od tri pobede i 12 poraza što je bilo dovoljno samo za pretposlednju poziciju na tabeli i svi u Kovilju su svesni da samo paklenim raom mogu ostvariti primarni ovosezonski cilj.

Nakon teških treninga na red je došlo i odigravanje pripremnih susreta, a prvi rival bila je ekipa novosadske Crvene zvezde koja se takmiči u prvom stepenu novosadskog fudbala. I pored teških vremenskih uslova koji nisu pogodovali odigravanju fudbalske utakmice, obe ekipe su pružile zavidnu partiju. Na kraju, prema očekivanju, ekipa Šajkaša 1908 je ostvarila trijumf rezultatom 3:2. 

Foto: FK Šajkaš 1908 Kovilj

Pobeda je ostvarena u prvom kontrolnom susretu

 

U strelce za domaću ekipu upisali su se Ranko Moravac, Dragoljub Karaš i Lazar Veselinović, dok su golove za novosadsku Crvenu zvezdu postigli Stanković i Nikolas.

Već u nedelju 5. februara fudbalere iz Kovilja očekuje susret sa Vojvodinom iz Perleza, a zatim slede mećevi protiv Jugovića iz Kaća (11. februar) i beočinskog Cementa (18. februar). Generalna proba pred nastavak šampionata, zakazana je za 25. februar protiv nekadašnjeg superligaša, ekipe novosadskog Proletera 1951.

Nastavak takmičenja u okviru Vojvođanske lige Jug zakazan je za 4. mart, a u prolećnoj premijeri ekipa Šajkaša 1908 na svom terenu u Kovilju dočekuje nekadašnjeg člana srpske fudbalske elite, ekipu Mladosti iz Bačkog Jarka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading