FUDBALER BOGATOG ISKUSTVA: Ponikao je u Zvezdi, nastupao u Belgiji, a sada zadužio opremu lidera - sa njim je i titula mnogo bliža! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.02.2023

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pravo niotkuda...

FUDBALER BOGATOG ISKUSTVA: Ponikao je u Zvezdi, nastupao u Belgiji, a sada zadužio opremu lidera - sa njim je i titula mnogo bliža! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: Starsport

Novobeogradski IMT suvereno drži lidersku poziciju u okviru ovosezonske Prve lige Srbije. Popularni "traktoristi" u nastavak šampionata ulaze sa šest bodova više u odnosu na najveće konkurente RFK Grafičar i pančevački Železničar i mnogi ih već sada vide kao sigurnog učesnika srpske klupske fudbalske elite u narednoj sezoni.

 

I pored svih ostvarenja koja su postignuta tokom prethodne jeseni, rukovodstvo kluba sa igrališta pored novobeogradske hale sportova "Ranko Žeravica", ništa ne prepušta slučaju i samo četrnaest dana pred nastavka šampionata i susreta sa užičkom GFK Slobodom, angažovalo je veliko pojačanje koje će predstavljati i zalog za superligaške borbe.

Reč je u Luki Lukoviću fudbaleru koji poseduje i internacionalno iskustvo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FK IMT (@fk.imt)

 

Dvadesetšestogodišnji fudbaler ponikao je u fudbalskoj školi Crvene zvezde, nosio je dres Vojvodine, OFK Bačke, Čukaričkog i ivanjičkog Javor-Matisa iz kojeg i stiže u redove IMT-a. Istovremeno treba napomenuti da iza sebe ima i internacionalnog iskustva s obzirom da je godinu dana nastupao za švajcarski Bil/Bjen, a šest meseci je proveo i u redovima belgijskog Muskrona zabeleživši dva nastupa u Jupiter PRO ligi.

 

Tokom prethodne jeseni, Luković je u dresu ivanjičkog kluba zabeležio 18 nastupa, a bio je i strelac dva pogotka.

Istovremeno, treba napomenuti da je nova akvizicija novobeogradskog IMT-a tokom dosadašnje karijere zabeležila i 11 nastupa u mlađim kategorijama srpskog nacionalnog tima i tokom tih mečeva postigla dva pogotka.

Potpuno je jasno da "traktoristi" već sada formiraju tim koji će od naredne jeseni krenuti u borbu za superligaške bodove.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading