BEOGRAD ZAMENIO RUSKOM PRESTONICOM: Nekadašnji izdanak Zvezdine fudbalske škole stigao u Moskvu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.02.2023

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz srpskog drugoligaškog karavana, pravo u rusku fudbalsku elitu.

BEOGRAD ZAMENIO RUSKOM PRESTONICOM: Nekadašnji izdanak Zvezdine fudbalske škole stigao u Moskvu!

Foto: FK Radnički Novi Beograd

Fudbaleri novobeogradskog Radničkog iza sebe imaju ne baš uspešnu jesen. Tokom prvog dela šampionata popularni "majstori" sa šest pobeda, dva remija i čak 11 poraza, zauzeli su 12. poziciju sa samo jednim bodom više u odnosu na gornjomilanovački Metalac i Loznicu koji se trenutno nalaze u zoni ispadanja.

 

U borbu za opstanak u prvoligaškom karavanu, ekipa Radničkog sa stadiona "kraj Studenjaka" krenuće oslabljena za igrača koji je tokom jeseni bio član startne postave kluba.

Naime, Stefan Melentijević napustio je novobeogradski klub i otisnuo se put Rusije gde se obavezao na vernost ekipi Himkija do leta 2026. godine.

Reč je o mladom osamnaestogodišnjem fudbaleru koji pokriva pozicije centralnog beka. Tokom prvog dela šampionata odigrap je 15 mečeva u dresu "majstora", a na terenu je proveo 1.350 minuta. U susretu osmog prvenstvenog kola koji je odigran 10. septembra na stadionu "kraj Studenjaka", Melentijvić je pogotkom u poslednjim trenucima meča doneo pobedu svojoj ekipi u duelu sa Zlatiborom iz Čajetine.

 

 

Melentijević je rođen u Herceg Novom 20. marta 2004. godine, a prve fudbalske korake napravio je u Crvenoj zvezdi, a bio je član i podmatka beogradskog Grafičara. Ekipa novobeogradskog Radničkog je njegov prvi seniorski klub i nakon samo šest meseci provedenih u redovima "majstora", usledio je poziv iz Moskve i selidba u redove Himkija.

Društvo Melentijeviću u ekipi Himkija praviće još dvojica srpskih fudbalera. Dres ovog kluba od ranije nose Nikola Antić i Petar Golubović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading