GRAĐEVINARI SVE JAČI: Izdanak Zvezdine fudbalske škole, stigao na Banjicu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.02.2023

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je podređno ostvarenju zacrtanog cilja.

GRAĐEVINARI SVE JAČI: Izdanak Zvezdine fudbalske škole, stigao na Banjicu!

Foto: FK Rad

Samo tri pobede u 19 odigranih prvenstvenih susreta tokom prethodne jeseni, doveli su klub sa Banjice na ivicu ponora. U nastavku šampionata svaki meč "nebesko plavih" imaće prefiks odlučujućeg kako se klub sa stadiona "Kralj Petar I" ne bi našao u rangu takmičenja u kojem se ekipa nije nalazila pune četiri decenije.

 

U nadi da će promene dovesti i do boljih ostvarenja u nastavku takmičenja, klub je angažovao novog trenera. Na "žarenu banjičku klupu" seo je Igor Savić, a zatim se započelo i sa jačanjem igračkog kadra.

Na stadion "Kralj Petar I" već su pristigli defanzivci Igor Zonjić (OFK Petrovac) i Slađan Rakić (Radnički Novi Beograd). Iz jermenskog Pjunika stigao je Nemanja Mladenović, a zatim je paraf na ugovor sa banjičkim klubom stavio i Strahinja Karišić.

Redove Rada pojačali su i ofanzivni vezni fudbaler Ivan Joković, kao i Kruz koji se već upisao u listu strelaca tokom kontrolnog susreta sa BSK Borčom, a rukovodstvo "građevinara" obelodanilo je da će "nebesko plavi dres u nastavku šampionata nositi i Viktor Živojinović.

Reč je o dvadesettrogodišnjem fudbaleru koji igra na poziciji levog krila, a na Banjicu stiže kao pozajmljeni fudbaler niškog Radničkog.

Foto: FK Rad

Izdanak Zvezdine škole postao "građevinar"

 

Živojinović je prošao fudbalsku školu Crvene zvezde, a zatim je nastupao za Grafičar, ubsko Jedinstvo, Voždovac i novosadski Proleter. Dres niškog Radničkog poneo je u februaru 2022. godine.

Da podsetimo, "građevinari" trenutno imaju četiri boda manje u odnosu na novobeogradski Radnički koji je prvi klub "iznad crte", a upravo će navedene dve ekipe odmeriti snage u okviru prvog prolećnog kola. Navedeni susret na programu je 25. februara na stadionu "kraj Studenjaka".

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading