DA LI JE ON TAJ TAS NA VAGI? Sa Zvezdom je osvojio dve šampionske titule - umesto inostranstva odabrao je da svoje ime upiše u klupske anale! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.02.2023

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pančevačka "dizelka" na šampionski pogon.

DA LI JE ON TAJ TAS NA VAGI? Sa Zvezdom je osvojio dve šampionske titule - umesto inostranstva odabrao je da svoje ime upiše u klupske anale! (FOTO GALERIJA)

Foto: Starsport

U sezonama 2017/18 i 2018/19 bio je član šampionske ekipe kluba sa beogradske "Marakane", a nakon tri godine provedene među "zmajevima", okreće novu stranicu karijere spreman da svoje ime upiše zlatnim slovima u klupske anale.

 

Transfer bomba čija se detonacija čula do Antalije.

Prvotimci pančevačkog Železničara nalaze se na pripremama u turskom letovalištu, ali ni rukovodstvo kluba ne sedi skrštenih ruku. Paraf na ugovor sa "dizelkom" danas je stavio Stefan Hajdin fudbaler kojem j primarna pozicija levog beka, ali sa uspehom može odgovoriti zadacima duž cele leve aut linije.

Dvadesetosmogodišnji fudbaler ponikao je u mlađim kategorijama Crvene zvezde, a tokom dosadašnje karijere nastupao je za Zemun, BASK, Dunav iz Starih Banovaca, Radnički iz Nove Pazove, subotički Spartak, Crvenu zvezdu i Voždovac.

Krajem prethodne godine polemisalo se da će Hajdin postati član gruzijskog Dinama iz Batumija, ali se on ipak odlučio da ponese dres pančevačke "dizelke" i pomogne klubu u ostvarenju istorijskog plasmana u elitni rang srpskog klupskog fudbala.

 

Kako su istakli u redovima Železničara, Hajdin će se već tokom današnjeg dana priključiti novim saigračima u Antaliji i staviti na raspolaganje treneru Tomislavu Siviću.

Da podsetimo, ekipa pančevačkog Železničara je prvi deo sezone u okviru drugog stepena srpskog klupskog fudbalskog takmičenja okončala na deobi druge i treće pozicije i predstoji im velika borba za plasman u elitni rang. Već u prvom prolečnom kolu "dizelku" očekuje veliko iskušenje pošto će 25. februara gostovati ekipi RFK Grafičara i upravo navedeni duel može dati mnoge odgovore kada su u pitanju ovosezonski dometi pančevačke ekipe.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading