KANARINCI NA AFRIČKI POGON: Reprezentativac Gvineje stigao u "srpsku Atinu"!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.02.2023

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler impresivne karijere stigao među "kanarince".

KANARINCI NA AFRIČKI POGON: Reprezentativac Gvineje stigao u "srpsku Atinu"!

Foto: RFK Novi Sad 1921

Ekipa RFK Novi Sad 1921 obavlja završne pripreme za nastavak sezone u okviru Prve lige Srbije, a trener Branko Žigić će tokom predstojećeg proleća na raspolaganju imati sastav koji će moći da odgovori svih zahtevima koje je klub pred njega postavio.

 

"Kanarinci" u nastavak šampionata ulaze sa bodom manje u odnosu na sremskomitrovački Radnički koji trenutno zauzima poziciju koja narednog leta vodi u baraž za popunu elitnog ranga srpskog fudbalskog takmičenja i jasno je da će u "srpskoj Atini" učiniti sve da , ukoliko im se ukaže i najmanja šansa, dođu do situacije da se bore za plasman u rang takmičenja u kojem su poslednji put bili pre šest decenija.

U tom cilju, rukovodstvo novosadskog prvoligaša u predvečerje nastavka takmičenja dovelo je još jedno pojačanje čiji je CV u najmanju ruku impresivan.

Fode Kamara je novi fudbaler RFK Novi Sad 1921.

Reč je u nekadašnjem mladom reprezentativcu Gvineje. Ima dvadesetčetiri godine i igra na poziciji levog beka.

Foto: RFK Novi Sad 1921

Gvinejac postao "kanarinac"

 

Igračku karijeru je započeo u lokalnom Kefomigu, a zatim je nastupao za francuske klubove Bastija i Ajačio, a pre dolaska u Novi Sad igrao je u Grlkoj za ekipe Olimpijakosa i PAE Ksanije.

Gvinejac je sa novosadskim klubom potpisao šestomesečni ugovor koji važi do leta 2023. godine.

Da podsetimo, na startu prolećnog dela sezone ekipa RFK Novog Sada 1921 gostuje Trayalu u Kruševcu. Meč je na programu 25. februara na kruševačkom stadionu "Mladost".

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading