NAPADAČ SUPERLIGAŠKOG ISKUSTVA STIGAO U BEŠKU: Hajduk doveo kompletno nov tim - vojvođanski rang takmičenja postaje realnost!

Autor:

Sport

10.02.2023

08:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija pojačanja je nastavljena. Klub iz Beške u nastavak takmičenja ulazi sa potpuno rekonstruisanim timom.

NAPADAČ SUPERLIGAŠKOG ISKUSTVA STIGAO U BEŠKU: Hajduk doveo kompletno nov tim - vojvođanski rang takmičenja postaje realnost!

Foto: FK Hajduk Beška

Fudbaleri Hajduka iz Beške jesenji deo takmičenja u okviru Sremske lige okončali su na šestoj poziciji sa osam bodova manje u odnosu na lidera, Budućnost iz Salaša Noćajskog, ali pojačanja koja su tokom zimske pauze stigla u mesto koje leži na fruškogorskoj lesnoj zaravni, garantuju borbu za viši rang takmičenja, Vojvođansku ligu Jug.

 

Sedam pobeda i po četiri remija i poraza ostvarenje je Hajduka u prvom delu ovosezonskog takmičenja, a rukovodstvo kluba je obelodanilo da je u svoje redove dovelo i dvanaesto pojačanje u aktuelnom prelaznom roku.

Novi član Hajduka postao je Marko Zečević.

Reč je o iskusnom tridesetdvogodišnjem fudbaleru koji igra na poziciji najisturenijeg napadača, ali može odgovoriti i zadacima u ofanzivnom redu uz desnu aut liniju.

Zečević poseduje bogato iskustvo nastupa u superligaškoj i prvoligaškoj konkurenciji (100 utakmica i 14 pogodaka u saveznom rangu takmičenja) i zasigurno će predstavljati veliko pojačanje za ekipu Hajduka. Tokom dosadašnje karijere nosio je dres novosadskih "kanarinaca", OFK Bačke iz Bačke Palanke, ivanjičkog Javor-Matisa, Kozare iz Banatskog Velikog Sela, staropazovačkom Feniksa 1995, a u Bešku stiže iz ekipe Mladosti iz Bačkog Jarka čiji je dres nosio u prethodnih godinu dana.

Foto: FK Hajduk Beška

Napadač superligaškog iskustva stigao u Bešku

 

Priliku za debi u dresu novog kluba Marko Zečević će imati u prvom prolećnom kolu kada će Hajduk gostuje u Deču, ekipi Sremca. Prvi ovosezonski duel dve ekipe koji je odigran polovinom meseca avgusta prethodne godine, pripao je ekipi Hajduka minimalnim rezultatom 1:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading