ISTORIJSKO POJAČANJE: Đeđe stigao u Srbiju!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

07.02.2023

20:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hoće li on biti prevaga koja će u klubu iz Bajine Bašte doneti zonski fudbalski rang?

ISTORIJSKO POJAČANJE: Đeđe stigao u Srbiju!

Foto: FK Višesava Bajina Bašta

Ježevica 33, Višesava iz Bajine Bašte i Rampa iz Požege po 32, Čajetina i Polet iz Rasne po 31, Bakionica 29,... Upravo ovako izgleda vrh tabele Zlatiborske okružne lige nakon prvog dela takmičenja i potpuno je jasno da će proleće doneti mnogo fudbalskih uzbuđenja.

 

Iz tog razloga ekipa Višesave iz Bajine Bašte odlučila je da u svoje redove dovede internacionalno pojačanje od koga će se u narednom periodu mnogo očekivati.

Neđto stariji ljubitelji fudbala sigurno se sećaju Franka Đa Đeđea, napadača iz Obale Slonovače koji je tokom bogate igračke karijere, između ostalih klubova nastupao i za PSŽ, Grenobl, Strazbur, Nicu, Kan, ukrajinski Černomorets, Dinamo iz Minska, škotski Hibernian, katarski Al-Šahaniju,..., i koji je nosio i dres nacionalne selekcije svoje zemlje (u mlađim kategorijma je bio francuski reprezentativac), a ovoga puta jedan drugi Đeđe stiže u Srbiju.

U pitanju je Nokomokvo Prins Petrađiđa Đeđe fudbaler iz Čada, države u središnjoj Africi. Reč je o dvadesetogodišnjem fudbaleru koji igra na poziciji zadnjeg veznog igrača i u narednom periodu nastupaće za ekipu Višesave iz Bajine Bašte.

Foto: FK Višesava Bajina Bašta

Zlatiborski Đeđe

 

Od njega će u Bajinoj Bašti svakako mnogo očekivati i nadaju se svi u Višesavi da upravo fudbaler iz Čada može biti "tas na vagi" kada je u pitanju borba za plasman u viši rang takmičenja, Zonu Zapadno-moravsku.

Da podsetimo, ekipa Višesave u prolećnoj premijeri na svom igralištu u Bajinoj Bašti dočekuje Sečiču iz Seča reke. Prvi ovosezonski meč dve ekipe okončan je trijumfom Višesave rezultatom 5:1.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading