TEŠKO JE MLADOSTI STATI NA PUT: Ekipa iz Jovca odolela klubu iz višeg ranga takmičenja - remi u Kušiljevu! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.02.2023

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prethodnu jesen okončali su na liderskoj poziciji, ali u pripremnim susretima pokazuju da im je već sada mesto u višem rangu srpskog klupskog fudbala.

TEŠKO JE MLADOSTI STATI NA PUT: Ekipa iz Jovca odolela klubu iz višeg ranga takmičenja - remi u Kušiljevu! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: FK Mladost Jovac

Fudbaleri Mladosti iz Jovca prvi deo šampionata okončali su sa skorom od 13 pobeda i po dva remija i poraza i u nastavak takmičenja u okviru Pomoravske okružne lige ulaze sa šest bodova prednosti u odnosu na najbliže rivale Juhor Glavinci i Napredak Drenovac.

 

U sklopu pripema za prolećna iskušenja, ekipa iz Jovca danas je gostovala u Kušiljevu gde se sastala sa istoimenom ekipom koja se takmiči u višem rangu takmičenja, Zoni Zapad, ali prema prikazanom na terenu retko ko je mogao da uoči da se dva tima takmiče u različitim rangovima takmičenja.

Vremenski uslovi bili su gotovo idealni, ali je težak teren ipak onemogućio fudbalske majstore sa obe strane da pruže sve ono što mogu i umeju. 

 

 

Tokom prvog dela susreta ekipa Mladosti je imala terensku inicijativu i u takvoj konstalaciji snaga, gosti su stigli i do prednosti. Igrao se 25. minut susreta kada je Rakić uputio dubinski pas ka Steviću. Ovaj je uspeo da se izbori za dobru poziciju i pravovremeno dodavanje ka Milićeviću koji se našao u idealnoj poziciji "oči u oči" sa golmanom domaćina i egzekucija je bila neminovna. Ekipa iz Jovca stiže do prednosti.

Finiš prvog perioda igre donosi uzbuđenje pred golom gostujuće ekipe. Igrao se 40. minut susreta kada je jedan od igrača Mladosti nesmotreno u svom šesnaestercu igrao rukom. Za glavnog sudiju nije bilo dileme. Pokazao je na "belu tačku", a kazneni udarac domaćin je pretvorio u pogodak za poravnanje rezultata i 1:1 na poluvremenu ovog meča.

U nastavku meča ekipa Mladosti je izvršila veliki broj izmena, pa se na trenu našla kombinovana postava lidera Pomoravske okružne lige. Domaćin je preizeo inicijativu, ali je ekipa Mladosti na golu imala nesavladivog Mičenkovića koji je bio najzaslužniji što je rezultat do kraja meča ostao nepromenjen.

 

Ipak, ono što može zadovoljiti obe ekipe, jeste podatak da je viđena odlična fudbalska predstava kada je ova faza priprema u pitanju. Meč je obilovao velikom borbenošću, trčanjem i zalaganjem igrača oba tima, što je svakako zadovolijlo i sve prisutne na igralištu u Kušiljevu.

Nakon ovog meča ekipa Mladosti nastavlja sa pripremama za nastava ksezone, a svoj naredni kontrolni meč odigraće u nedelju 19. februara kada će gostovati u Despotovcu ekipi Sloge.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading