ALASI UPECALI KRUPNU RIBU: Dunav savladao srpskoligaša! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.02.2023

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa fudbalska predstava viđena je u "kući fudbala" u Staroj Pazovi.

ALASI UPECALI KRUPNU RIBU: Dunav savladao srpskoligaša! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Dunav Stari Banovci

Ekipa Dunava bila je izuzetno aktivna tokom zimskog prelaznog roka, pa je u Stare Banovce stigla nekolicina pojačanja od kojih se mnogo očekuje u predstojećem periodu.

 

Samim tim, niko u redovima Dunava i ne pomišlja da će se klub naći u borbi za opstanak u južnoj grupi vojvođanskog fudbala, a slobodno se može reći da se u Starim Banovcima već sada fodmira ekipa koja bi od naredne jesni mogla i da se umeša u borbu za plasman u treći stepen srpskog klupskog fudbala.

U cilju priprema za nastavak sezone u okviru Vojvođanske lige Jug, fudbaleri Dunava su već odigrali jedan kontrolni susret. Popularni "alasi" su na igralištu "kuće fudbala" u Staroj Pazovi savladali omladince Zvijezde 09 iz Bijeljine rezultatom 4:0, a u drugom pripremnom meču odmerili su snage sa timom koji se takmiči u okviru Srpske lige Vojvodina.

Dunav je rezultatom 3:2 (2:0) savladao četvrtoplasiranu ekipu srpskoligaškog karavana, ekipu Bečeja 1918. U redovima pobedničke ekipe u strelce su se upisali Nikolić, Marković i Romac

 

Da podsetimo, kada je reč o nastavku takmičenja, ekipa Dunava će u prolečnoj premijeri gostovati u Šidu ekipi Radničkog, dok će Bečej 1918 na startu srpskoligaškog karavana dočekati ekipu Omladinca iz Novih Banovaca.

U nastavku priprema Dunav iz Starih Banovaca će odigrati još četiri kontrolna susreta. Već u sredu 15. februara sledi meč protiv dobanovačke Budućnosti, a zatim slede mečevi protiv Železničara iz Inđije (18. februar), Srema iz Sremskih Mihaljevca (22. februar) i Donjeg Srema 2015 iz Pećinaca (25. februar).

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading