DUNAVSKI BEDEM: Nekadašnji golman Partizana i internacionalac u Sloveniji stigao u Stare Banovce!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.02.2023

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hronična neefikasnost se leči jačanjem defanzivnog bedema.

DUNAVSKI BEDEM: Nekadašnji golman Partizana i internacionalac u Sloveniji stigao u Stare Banovce!

Foto: FK Dunav Stari Banovci

Jesenji deo šampionata ekipa Dunava iz Starih Banovaca okončala je na 11. poziciji Vojvođanske lige Jug, ali ono što sve u klubu mnogo više zabrinjava, jeste hronična neefikasnost ekipe. Na 15 prvenstvenih mečeva, postignuto je sedam golova što je svakako ispod svih očekivanja.

 

Kontrolni susret protiv omladinaca Zvijezde 09 iz Bijeljine nagovestio je izlazak iz golgeterske krize. Fudbaleri Dunava su taj susret dobili rezultatom 4:0, a po dva pogotka su se na igralištu "kuće fudbala" u Staroj Pazovi, upisivali Lukač i Pavlović.

 

Nakon niza pojačanja koja su tokom zimskog prelaznog roka pristigla u Stare Banovce, a među kojima se svakako ističe nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Omega Roberts, dres Starobanovčana je zadužio i golman Novak Barać koji je svoje prve fudbalske korake načinio u ekipi Partizana.

Dvadesetjdnogodišnji čuvar mreže, kao što je već rečeno, ponikao je u ekipi iz Humske ulice, a tokom dosadašnje igračke karijere nastupao je za BSK Borču i Zvezdaru, a jednu polusezonu je proveo i u redovima slovenačkog drugoligaša, Krško

Da podsetimo, start prolećnog dela šampionata u okviru Vojvođanske lige Jug zakazan je za 4. mart, a ekipa Dunava u prvom kolu nastavka takmičenja gostuje u Šidu ekipi Radničkog. Prvi ovosezonski duel dve ekipe Dunav je rešio u svoju korist rezultatom 2:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading