PRELAZNI ROK (NI)JE GOTOV: U godini velikog jubileja sanjaju najlepše snove! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.02.2023

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U godini velikog jubileja, sanja se o plasmanu u viši rang takmičenja.

PRELAZNI ROK (NI)JE GOTOV: U godini velikog jubileja sanjaju najlepše snove! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Jedinstvo Zavlaka

Tokom prethodnih 12 fudbalskih sezona, čak 11 su proveli u okviru Međuopštinske lige Jadar i čini se da je konačno došlo vreme za iskorak i plasman u viši rang takmičenja.

 

U godini u kojoj proslavljaju sedam decenija postojanja, ekipa Jedinstva iz Zavlake vodi borbu za plasman u viši rang takmičenja, Mačvansku okružnu ligu.

Prvi deo šampionata fudbaleri Jedinstva su okončali na liderskoj poziciji sa skorom od deset pobeda i tri poraza, a da rukovodstvo kluba ništa ne prepušta slučaju, govori podatak da su Zavlaku već stigla četvorica pojačanja. 

Povratnici u redove Jedinstva su Miloš Milutinović i Nemanja Todorović, dok su iz ekipe Gučeva 1929 iz Banje Koviljače pristigli Milan Dučić i Miloš Stojčić.

Peto pojačanje kluba iz Zavlake jeste mladi div među stativama Žarko Krasavčić. Reč je o mladom i talentovanom golmanu koji je u dosadašnjoj karijeri nastupao za omladince Radničkog Klupci i Sloge iz Korenite, a u Zavlaku stiže iz ekipe Jadra 07 iz Loznice u kojoj je proveo prethodnih šest meseci.

 

Činilo se da je transferom Žarka Krasavčića i okončan prelazni rok kada je u pitanju ekipa Jedinstva, ali je sportski sektor kluba iznenadio svoje verne navijače još jednim transferom. Novi član kluba iz Zavlake postao je i Milorad Antonić, ofanzivni vezni fudbaler koji dolazi iz redova Gučeva 1929 iz Banje Koviljače.

 

Kada je reč o samoj Međuopštinskoj ligi Jadara, u nastavku takmičenja vodiće se velika borba između Jedinstva iz Zavlake, Milana Orlića iz Novog Sela, Luka iz Voćnjaka, Mladosti iz Donje Borine, Velike Reke i Studenca iz Gornje Koviljače. Svi navedeni klubovi "nalaze se u svega šest bodova", što garantuje veliku neizvesnost u narednim mesecima.

Treba napomenuti da će lider, ekipa Jedinstva, u prolećnoj premijeri dočekati na svom stadionu Jadar 1961 iz Gornjeg Dobrića.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading