NEOČEKIVANO POJAČANJE: U redove crveno-belih stigao iz ekipe ljutog rivala!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.02.2023

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zimsku pauzu u Priboju uglavnom su obeležile informacije o dolaznim transferima, a ovoga puta beleži se i jedan odlazak iz redova kluba u gradu na reci Lim.

NEOČEKIVANO POJAČANJE: U redove crveno-belih stigao iz ekipe ljutog rivala!

Foto: Srpska liga Zapad

U cilju jačanja igračkog kadra rukovodstvo Fudbalskog kluba FAP iz Priboja dovelo je gotovo kompletno novu postavu, pa shodno tome, došlo je i vreme da se Pribojci zahvale određenim pojdincima koji tokom predstojećeg proleća ne bi imali prostora za nastup u dresu "kamiondžija".

 

Veliku borbu ekipa FAP-a će tokom drugog dela šampionata voditi, prevashodno sa Smederevom 1924 i čačanskim Borcem 1926 u okviru Srpske lige Zapad i shodno tome "kao bomba" je odjeknula vest da je dojučerašnji član "kamiondžija" Jovan Štavljanin pojačao redove rivala iz Čačka.

Reč je o mladom devetnaestogodišnjem fudbaleru koji igra na poziciji veznog igrača i koji je svoje prve fudbalske korake načinio upravo na stadionu "kraj Morave". Tokom kadetskog i omladinskog staža nastupao je i za beogradski Rad, OFK Beograd i niđki Radnički, dok je seniorske minuta beležio u opremi Internacionala iz Beograda i već pomenutog pribojskog FAP-a čiji je član bio u prethodnih šest meseci.

Kada je reč o nastavku takmičenja u okviru Srpske lige Zapad, u prolećne borbe kao najveći favoriti za plasman u Prvu ligu Srbije, ulaze Smederevo 1924 i čačnski Borac 1926 koji su tokom prethodne jeseni osvojili 37, odnosno 34 boda, dok je u ovom momentu ekipa FAP Priboja trećeplasirana sa 29 bodova na kontu.

Foto: FK Borac 1926 Čačak

Hoće li se ponovo u Čačku igrati prvoligaški fudbal?

 

Nastavak takmičenja zakazan je za 4. i 5. mart, a interesantno je napomenuti da će sve tri navedene ekipe prolečnu premijru imati na gostujućem terenu. Smederevci gostuju u Bajinoj Bašti ekipi Sloge, Čačani odlaze na noge Mladom radniku 1926 u Požaravac, dok će FAP igrati u Arilju protiv ekipe Budućnosti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading