ROMANTIKA JE I DALJE U MODI: Još dvojica fudbalera stigla na staru Karaburmu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.02.2023

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija pojačanja se nastavlja...

ROMANTIKA JE I DALJE U MODI: Još dvojica fudbalera stigla na staru Karaburmu!

Foto: OFK Beograd

Fudbaleri OFK Beograda otputovali su u Kučevo gde će obaviti bazične pripreme za nastavak sezone u okviru Srpske liga Beograd.

 

"Romantičari" su tokom turbulentne jeseni koju su okončali na petoj poziciji beogradske grupe srpskoligaškog karavana, u zimskoj pauzi uspeli da konsoliduju redove, a trener Simo Krunić će na raspolaganju u nastavku šampionata imati igrački roster koji će moći da se uključi u borbu za vrh tabele i plasman u viši rang takmičenja, Prvu ligu Srbije.

Naširoko je sportska javnost pisala i zimskim pojačanjima kluba sa stare Karaburme, a sada su "rimantičari" obavestili ljubitelje fudbala da su još dva transfera realizovana, Reč je o Matiji Mrekli i Luki Mićiću.

Matija Mrkela igra na poziciji centralnog beka. Dvadesetdvogodišnji fudbaler je ponikao na Omladinskom stadionu, a tokom seniorske karijere nastupao je za Loznicu i RFK Grafilar iz kojeg i dolati među "romantičare" kao pozajmljeni fudbaler. Za sada je pozajmica dogovorena do leta 2023. godine.

Foto: OFK Beograd

Matija Mrkela

 

Za sada poslednje pojačanje OFK Beograda, jeste Luka Mićić fudbaler koji pokriva poziciju levog krila, ali može odgovoriti i ostalim zadacima u fazi napada. Dvadesetsedmogodišnji fudbaler je ponikao u redovima Inđije, a tokom dosadašnj karijere nastupao je i za dunav iz Starih Banovaca, novopazovački Radnički, BSK Batajnicu, OFK Bačku iz Bačke Palanke, surdulički Radnik, Novi Pazar i pančevački Železničar. U redove "romantičara" stiže iz Omladinca iz Novih Banovaca.

Foto: OFK Beograd

Luka Mićić

 

Da podsetino, nastavak šampionata u okviru Srpske lige Beograd startuje prvog vikenda meseca marta, a "romantičari" u prolećnoj premijeri gostuju Budućnosti u Dobanovcima.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading