MNOGO SKUPA SLIKA: Na jednom mestu, njih trojica i devet nacionalnih trofeja! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.02.2023

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trio fantastiko...

MNOGO SKUPA SLIKA: Na jednom mestu, njih trojica i devet nacionalnih trofeja! (FOTO)

Foto: Starsport

Fudbaleri OFK Beograda otputovali su u Kučevo gde će obaviti bazičnee pripreme za nastavak sezone od koje svi u klubu imaju velika očekivanja.

 

"Romantičari" su tokom prethodnih nedelja konsolidovali svoje redove. Novo klupsko rukovodstvo je preuzelo rukovođenje sportskim kolektivom sa stare Karaburme, a zatim je niz pojačanja pristigao na Omladinski stadion.

Svakako ono na šta pristalice plavo-belih nisu navikle, jesu velika fudbalska imena koja pristižu među "romantičare". Nakon dugog niza godina, zima 2023. godine ostaće upisana u klupskim analima kao period u kojem su u samo nekoliko dana plavo-belu opremu zadužili Milan Smiljanić, Andrija Kaluđerović i Filip Kasalica, trojica fudbalera koji su bili akteri najvećih mečeva srpskog fudbala, osvajali nacionalne trofeje i koji su u jednom delu igračke karijere bili i članovi nacionalne selekcije. 

Trojica navedenih fudbalera danas su krenuli sa novim klupskim drugovima na bazične pripeme, a zanimljiv detalj je viđen u autobusu koji je prevozio plavo-bele ka Kučevu.

Naime, u zadnjem delu autobusa sedeli su Milan Smiljanić, Andrija Kaluđerović i Filip Kasalica, trojica fudbalera koji u dosadašnjoj karijeri u svojim vitrinama imaju ukupno devet nacionalnih trofeja.

Foto: OFK Beograd

Trojica fudbalera i devet trofeja

 

Milan Smiljanić je u dresu Partizana stigao do tri pehara namenjena šampionu Srbije u sezonama 2010/11, 2011/12 i 2012/13, a navedenim peharima je pridodao dva trofeja nemenjema pobedniku nacionalnog kup takmičenja 2011. i 2019. godine.

Andrija Kaluđerović u svojim vitrinama ima dva pehara Kupa Srbije. Prvi je osvojio 2012 godine sa Crvenom zvezdom, a identični uspeh je ostvario u dresu novosadske Vojvodine dve godine kasnije.

Te 2012. godine član pobednika Kupa Srbije sa beogradskim crveno-belima bio je i Filip Kasalica, a sa klubom sa beogradske "Marakane" stigao je 2014. godine i do šampionskog pehara.

Ostaje da se vidi hoće li navedeni trio nastaviti, ovoga puta zajedno, i u dresu OFK Beograda da ostvaruje uspehe. Sigurno bi im pehar namenjen Srpske lige Beograd u aktuelnoj sezoni bio jednako drag kao i svi prethodni.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading