TRIJUMF ZA KRAJ PRIPREMA: Gruzijski drugoligaš pao pred crveno-belima sa Uba! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.02.2023

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uspešno su okončali pripreme u turskom letovalištu.

TRIJUMF ZA KRAJ PRIPREMA: Gruzijski drugoligaš pao pred crveno-belima sa Uba! (VIDEO)

Foto: FK Jedinstvo Ub

Fudbaleri Jedinstva sa Uba okončali su bazične pripreme koje su održane u turskom letovalištu Antaliji, a pred polazak u domovinu odigrali su i kontrolni susret sa članom drugog stepena fudbalskog takmičenja u Gruzji.

 

Ambicije crveno-belih sa Uba, kada je reč o nastavku takmičenja, vezane su za plasman u plej-of fazu Prve lige Srbije, a u cilju uigravanja svih linija tima odmerili su snagu sa ekipom Kolhetija 1913 iz Potija.

Nakon poraza u duelu sa ruminskom Politehnikom Jaši (1:3), fudbaleri ubskog Jedinstva su savladali gruzijsku ekipu rezultatom 3:1. Golove za srpski klub postigli su Zubairu, Karikari i Stevančević.

 

 

Crveno-beli su nakon ovog duela krenuli put Srbije i ekipa uskoro ulazi u takmičarski ritam. Start prolećnog dela šampionata u okviru Prve lige Srbije zakazan je za 25. februar, a u prolećnoj premijeri na stadionu "Dragan Džajić" gostuje "fenjeraš", ekipa čajetinskog Zlatibora.

Prvi ovosezonski meč dve ekipe okončan je podelom bodova rezultatom 0:0.

Da podsetimo, tokom prethodne jeseni ekipa Jedinstva ostvarila skor od šest pobeda, isto toliko remija i sedam poraza i sa 24 osvojena boda zauzimaju desetu poziciju prvoligaškog karavana. Kako su na početku priprema istakli u klubu, planovi za predstojeće proleće vezani su za plasman u plej-of fazu, a trenutno crveno-beli imaju samo jedan bod manje od Trayala i OFK Vršca koji se nalaze u grupi klubova koji će u drugoj fazi takmičenja odlučivati o plasmanu u viši rang takmičenja.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading