I TO SE DOGODILO: Crveno-beli poraženi na domaćem terenu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.02.2023

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vršački fudbaleri privode kraju zmske pripreme.

I TO SE DOGODILO: Crveno-beli poraženi na domaćem terenu!

Foto: OFK Vršac

Ekipa OFK Vršca smatra se jednim od najprijatnijih iznenađenja ovosezonske Prve lige Srbije, ali i dalje su klupski ciljevi vezani za opstanak kada je aktuelna sezona u pitanju.

 

Prvi deo šampionata vršački crveno-beli su okončali na osmoj poziciji sa skorom od sedam pobeda, četiri remija i osam poraza i svi u klubu se nadaju da će u predstojećem periodu ekipa uspeti da zadrži navedenu poziciju što bi automatski značilo plasman u plej-of fazu. U tom cilju ekipa je tokom zimske pauze odigrala veliki broj kontrolnih mečeva, a poslednji susret odgiran je na Graskom stadionu u Vršcu protiv rumunske Politehnike iz Temišvara.

Bio je ovo ujedno i treći meč Vrščana ove zime protiv klubova i Rumunije i nakon dva trijumfa, usledio je i prvi poraz.

Oko 200 gledalaca prisustvovalo je ovom meču, a gol odluke postignut je u uvodnim minutima. Golman Marković je bespotrebno jednu vraćenu loptu zadržao, našao se pod pritiskom napadaša Temišvara Luke Stojanovića koji je bio srećniji i spretniji i loptu smestio u mrežu. Igrao se 4. minutu.

Foto: OFK Vršac

Rumunski drugoligaš slavio u Vršcu

 

Treba napomenuti da su Vrščani u većem delu susreta bili bolji rival na terenu, ali je uočljiv bio i veliki broj nepreciznih dodavanja što je odavalo i utisak nediscipline u igri vršačkog prvoligaša.

Posebno tokom nastavka igre crveno-beli su bili dominantniji, ali terensku nadmoćnost nisu uspeli da krunišu pogotkom. Najbolju priliku za domaću ekipu imao je Kadijević u 75. minutu susreta, ali je njgov udarac iz povoljne prilike završio iznad prečke rumunskog golmana.

OFK Vršac - Politehnika Temipvar 0:1 (0:1)

Stadion: Gradski stadion u Vršcu

Gledalaca: 200

Strelac: L. Stojanović 4`

OFK Vršac: Marković, Petrić, Mršulja, Pajević, Lazevski, Ilić, Parađina, Kadijević, Braunović, Pavlov, Andrić. Igrali su još: Andrijanić, Danijel Stojković, Diuf, Tasić, Stanisavljević, V. Blagojević, B. Blagojević, Graonja, Milivojević, Glavinić, Čejić.

Politehnika Temišvar: Murariu, Radu, Bokšan, Porumb, Taub, Ignea, Tihonen, Stojanović, Birnoj, Gavra, Marinku. Igrali su još: Moldovan, Mada, Oanea, Tar ša, Gologan, Boariu, Gidea, Sekulić, Turkaš.

Da podsetimo, prolećni deo šampionata u okviru Prve lige Srbije startuje 25. februara, a ekipa OFK Vršca u prvom kolu na svom Gradskom stadionu dočekuje ekipu sremskomitrovačkog Radničkog.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading