NA OBOSTRANO ZADOVOLJSTVO: Zvezdino dete parafiralo ugovor - ubuduće će nositi opremu crveno-crnih boja! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.02.2023

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U samom finišu zimskog prelaznog roka, ekipa je dobila veliko pojačanje.

NA OBOSTRANO ZADOVOLJSTVO: Zvezdino dete parafiralo ugovor - ubuduće će nositi opremu crveno-crnih boja! (FOTO GALERIJA)

Foto: Starsport

Užička GFK Sloboda završila je veliki posao pred nastavak takmičenja u okviru drugog stepena srpskog klupskog fudbalskog takmičenja.

 

Novi član "era" postao je Dragoljub Radoman.

Reč je o mladom devetnaestogodišnjem fudbaleru rođenom na Cetinju. Prve fudbalske korake Radoman je načinio u podgoričkoj Budućnosti, a zatim prelazi na beogradsku "Marakanu" gde je prošao kompletnu omladinsku školu Crvene zvezde, a godinu dana je bio i član beogradskog RFK Grafičara.

Tokom dosadašnje seniorske karijere nastupao je za Zlatibor iz Čajetine i novosadsku Mladost GAT iz koje i dolazi na stadion "Radomir Antić" u ekipu užičke Slobode.

Radoman igra na poziciji desnog krila, a do sada je zabeležio i tri nastupa za mladu reprezentaciju Crne gore.

 

Da podsetimo, ekipa GFK Slobode je prvi deo takmičenja u okviru Prve lige Srbije okončala na devetoj poziciji sa skorom od četiri pobede, 12 remija i tri poraza i svi u klubu se nadaju da će u nastavku šampionata ekipa izboriti plasman u plej-of fazu, a tada i borba za baraž za popunu elitnog ranga srpskog klupskog fudbala, nije daleko.

Pred "erama" je veliko iskušenje u prolečnoj premijeri. Oni će na stadionu "Radoir Antić" 25. februara dočekati aktuelnog lidera, ekipu novobeogradskog IMT-a. prvi ovoszonski duel dve ekipe okončan je pobedom "traktorista" rezultatom 1:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading