INTERNACIONALNO POJAČANJE PRED POTPISOM: Abubakar stiže u srpski fudbal?

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.02.2023

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loznički prvoligaš na pragu potpisivanja ugovora sa internacionalnim pojačanjem.

INTERNACIONALNO POJAČANJE PRED POTPISOM: Abubakar stiže u srpski fudbal?

Foto: FK Sarajevo

"Operacija opstanak" uveliko je otpočela.

 

Fudbaleri Loznice prethodnu jesen u okviru Prve lige Srbije okončali su sa skorom od pet pobeda, četiri remija i deset poraza i sa 19 osovjenih bodova nalaze se u zoni ispadanja kada je drugi rang srpskog klupskog fudbala u pitanju.

Dok traju radovi na izgradnji nove lozničke fudbalske lepotice, fudbaleri u zeleno-belim dresovima uveliko se pripremaju za nastavak sezone u kojoj je cilj samo jedan - opstanak u prvoligaškom karavanu.

U tom cilju klub pokušava da što je više moguće ojača igrački kadar, a veliki su izgeldi da će šef stručnog štaba Nebojša Nešković u nastavku šampionata, pored Kange Ferdinanda fudbalera iz Obale Slonovače, moći da računa na još jedno internacionalno pojačanje.

Republika

Foto: Youtube.com/printscreen/Loznica Info

Pripreme su uveliko u toku

 

Reč je o mladom fudbaleru iz Gane, Rašidu Abubakaru.

Mladi dvadesetdvogodišnji fudbaler sredine terena karijeru je započeo u ekipi Akra Lajonsa, a jedan deo karijere proveo je i u kinsekom Heilongđang Ajs sitiju. Tokom prethodnih šest meseci nosio je bordo dres ekipe Sarajeva za koju je zabeležio pet nastupa u bosanskohercegovačkoj Premijer ligi.

Kako se saznaje, Rašid Abubakar već treneira sa fudbalerima Loznice i ostaje da se vidi da li će u aktuelnom zimskom prelaznom roku i zadužiti opremu zeleno-belih boja.

Da podsetimo, nastavak takmičenja u okviru Prve lige Srbije zakazan je za nešto više od dve nedeljem a u prolećnoj premijeri fudbaleri Loznice gostuju u Inđiji, istoimenoj ekipi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading