BANJIČKA GRAĐEVINA IPAK NIJE BEZ MANA: Rad poražen u Staroj Pazovi!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.02.2023

21:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljiv fudbalski susret odigran je u Staroj Pazovi.

BANJIČKA GRAĐEVINA IPAK NIJE BEZ MANA: Rad poražen u Staroj Pazovi!

Foto: FK Jedinstvo Stara Pazova

O ukviru priprema za nastavak šampionata kontolni susret odigrale su ekipe Jedinstva iz Stare Pazove i beogradskog Rada.

 

Domaći fudbaleri koji se trenutno takmiče u okviru Srpske lige Vojvodina i koji su prethodnu jesen okončali na trećoj poziciji sa dva boda manje u odnosu na lidere Radnički 1912 iz sombora i Telstilac iz Odžaka, u nastavak takmičenja ulaze sa jasnom idejom da probaju da ostvare istorijski plasman u viši rang takmičenja, Prvu ligu Srbije.

Sa druge strane, pred fudbalerima Rada je grčevita borba za opstanak u drugom stepenu srpskog klupskog fudbala s obzirom da su prvu polusezonu okončali na pretposlednjoj poziciji i svaki predstojeći prvenstveni duel, za njih ima prefiks finalnog.

Ovoga puta dve ekipe su odigrale zanimjiv susret koji je mogao da zadovolji sve peisutne, a na kraju domaćin može biti zadovoljniji na osnovu ostvarenog trijumfa, Jedinstvo Stara Pazova - Rad 3:2 (3:1).

Kada je reč o strelcima, pogotke za domaćina postigli su Pađen, Ilić i Bulat, dok su se u listu strelaca za "građevinare" upisali Bacanović i Ratković.

Treba napomenuti da su se u ekipi Rada na ovom susretu uglavnom našli fudbaleri koji su u prethodnom periodu imali nešto manju minutažu.

Foto: FK Jedinstvo Stara Pazova

Dom fudbalera Jedinstva u Staroj Pazovi

 

Kada je reč o nastavku šampionata, ekipa Rada prolećne borbe započinje već 25. februara kada će se na stadionu "kraj Studenjaka" sastati sa ekipom novobeogradskog Radničkog.

Sa druge strane, pred stsropazovačkim fudbalerima su još dve nedelje prirpema. Start takmičenja u vojvođanskoj grupi srpskoligaškog fudbala zakazan je za početak meseca marta kada će ekipa Jedinstva gostovati u Zrenjaninu ekipi Radničkog.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading