NEKA SE SPREMI ZVEZDA: Četiri lagana komada Partizanovog dželata!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

18.02.2023

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sremskomitrovački fudbaleri sklapaju kockice za nastavak sezone.

NEKA SE SPREMI ZVEZDA: Četiri lagana komada Partizanovog dželata!

Foto: FK Radnički Sremska Mitrovica

"Agropapuk Arena" prethodne jeseni bila je svedok jednog od najvećih iznenađenja novije istorije srpskog klupskog fudbala. U okviru nacionalnog kup takmičenja fudbaleri Radničkog iz Sremske Mitrovice eliminisali su u premijernoj rundi ekipu beogradskog Partizana i na krilima navedenog uspeha, u centru Srema gaje nadu da je i plasman u elitu domaćeg fudbala, realna opcija.

 

Pripreme za nastavak sezone uveliko traju, a u poslednjem do sada odigranom kontrolnom susretu ekipa sremskomitrovačkog Radničkog "očitala je lekciju" OFK Vrbasu, timu iz samog vrha severne grupe vojvođanskog fudbala.

Od samog starta meča ekipa Radničkog je preuzela inicijativu, ali niz stvorenih prilika tokom prvog poluvremena, nije realizovana.

U nastavku susreta na terenu se pojavio najjači sastav sremskomitrovačkog kolektiva i to je svakako urodilo plodom. Igrao se 59. minutu kada je Vladimir Petrović nadmudrio rivale, usledila je povratna lopta ka Stefanu Iliću kojem nije bilo teško da zatrese mrežu protivnika.

Osam minuta kasnije prednost je udvostručena. U listu strelaca upisao se Đorđević, a asistent nakon kornera ponovo je bio Vladimir Petrović. 

Sam finiš meča doneo je još dva pogotka domaćina, a golove su postigli Đorđe Petrović u 87. i Đorđević u poslednjim trenucima susreta.

Foto: FK Radnički Sremska Mitrovica

Dom sremskomitrovačkih fudbalera - "Agropapuk Arena"

 

Radnički (Sremska Mitrovica) - OFK Vrbas (Vrbas) 4:0 (0:0)

Stadion: "Agropapuk Arena", Sremska Mitrovica

Gledalaca: 70

Strelci: S. Ilić 59`, Đorđević 67`, 90`, Đ. Petrović 87`

Radnički (Sremska Mitrovica): Protić, Isailović, Milinković, Gajić, Milicanović, V. Ilić, Stevanović, Vujić, M. Ilić, Bačanin. Igrali su još: Dragićević, Spasojević, Ignjatović, Miodragović, Ivić, Grbović, Đ. Petrović, V. Petrović, S. Ilić, Ristović, Đorđević.

OFK Vrbas (Vrbas): Babin, Jovanović, Šafran, Jušković, Srdanović, Vorguća, Kaluđerović, Bičkeji, Krajinović, Jelić, Klisarić. Igrali su još: Dašić, Kovačević, Muratović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading